Maasstad Vervoerservice. Foto: Maasstad

Maasstad Vervoersservice verder als Maasstad Regie Centrale

Maasstad Vervoersservice uit Rotterdam gaat verder onder de naam Maasstad Regie Centrale. Tot voor kort werkte Maasstad Vervoersservice voornamelijk in opdracht voor andere regiecentrales. Het werkpakket van het bedrijf is nu uitgebreid.

De vervoerder heeft namelijk van negen gemeenten in Noord- en Zuid-Holland het vertrouwen gekregen om het doelgroepenvervoer niet alleen te rijden, maar ook te regisseren. Het bedrijf blijft hierbij wel met de eigen vloot van voertuigen en chauffeurs het doelgroepenvervoer rijden.

Regie voor overgenomen taxibedrijf

Maasstad zal ook de regie gaan uitvoeren voor een overgenomen taxibedrijf dat actief is in het segment taxivervoer voor particuliere consumenten. Deze vloot vormt volgens het vervoersbedrijf een flexibele schil die het doelgroepenvervoer versterkt op piekmomenten, om een goede dienstverlening zo goed mogelijk te garanderen.

Lees ook: 

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.