Leerlingenvervoer Munckhof

Munckhof krijgt leerlingenvervoer Amsterdam opnieuw gegund

Foto ter illustratie. Foto: Munckhof

Munckhof heeft de aanbesteding voor het leerlingenvervoer van de gemeente Amsterdam opnieuw gewonnen. De samenwerking tussen de gemeente en de vervoerder loopt al sinds 2018 en wordt hiermee in ieder geval verlengd tot 2026. Later kan hier nog eens twee jaar aan worden vastgeplakt.

Het gaat om het regisseren en uitvoeren van het vervoer circa 1450 leerlingen. Munckhof werd tijdens de aanbestedingsprocedure als best beoordeeld op onder andere de criteria ‘prijs’ en ‘duurzaamheid’. Om de opdracht gegund te krijgen moesten inschrijvers in ieder geval voldoen aan de voorwaarde dat alle in te zetten voertuigen per 1 januari 2025 volledig uitstootvrij zijn.

De doelstelling van de gemeente Amsterdam om al het leerlingenvervoer met zero emissie voertuigen te rijden wordt onderschreven door Munckhof. Om dit te bewerkstelligen investeert het bedrijf in de aanschaf van extra elektrische voertuigen. In totaal zullen er zo’n 260 elektrische voertuigen gaan rijden.

Er samen een succes van maken

Munckhof is zeer blij met het behoud van deze opdracht, laat directeur Taxi Jos Poortinga weten. “Het leerlingenvervoer Amsterdam, wat grotendeels wordt uitgevoerd vanuit onze vestiging in Zaandam, is onder andere door de grote omvang een belangrijke opdracht voor Munckhof. We hebben de opdracht afgelopen jaren met veel plezier mogen regisseren en uitvoeren en zijn er trots op dat we dit de komende jaren mogen blijven doen. We zien ernaar uit om er samen met gemeente Amsterdam een succes van te maken.”

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Munckhof krijgt leerlingenvervoer Amsterdam opnieuw gegund | TaxiPro
Leerlingenvervoer Munckhof

Munckhof krijgt leerlingenvervoer Amsterdam opnieuw gegund

Foto ter illustratie. Foto: Munckhof

Munckhof heeft de aanbesteding voor het leerlingenvervoer van de gemeente Amsterdam opnieuw gewonnen. De samenwerking tussen de gemeente en de vervoerder loopt al sinds 2018 en wordt hiermee in ieder geval verlengd tot 2026. Later kan hier nog eens twee jaar aan worden vastgeplakt.

Het gaat om het regisseren en uitvoeren van het vervoer circa 1450 leerlingen. Munckhof werd tijdens de aanbestedingsprocedure als best beoordeeld op onder andere de criteria ‘prijs’ en ‘duurzaamheid’. Om de opdracht gegund te krijgen moesten inschrijvers in ieder geval voldoen aan de voorwaarde dat alle in te zetten voertuigen per 1 januari 2025 volledig uitstootvrij zijn.

De doelstelling van de gemeente Amsterdam om al het leerlingenvervoer met zero emissie voertuigen te rijden wordt onderschreven door Munckhof. Om dit te bewerkstelligen investeert het bedrijf in de aanschaf van extra elektrische voertuigen. In totaal zullen er zo’n 260 elektrische voertuigen gaan rijden.

Er samen een succes van maken

Munckhof is zeer blij met het behoud van deze opdracht, laat directeur Taxi Jos Poortinga weten. “Het leerlingenvervoer Amsterdam, wat grotendeels wordt uitgevoerd vanuit onze vestiging in Zaandam, is onder andere door de grote omvang een belangrijke opdracht voor Munckhof. We hebben de opdracht afgelopen jaren met veel plezier mogen regisseren en uitvoeren en zijn er trots op dat we dit de komende jaren mogen blijven doen. We zien ernaar uit om er samen met gemeente Amsterdam een succes van te maken.”

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.