Pixabay - Rollator
Maatregel

Tilburgs college: ‘Spitssluiting voor Wmo-reiziger duurt langer dan verwacht’

Rollator. Foto ter illustratie. Foto: Pixabay/Filmbetrachter

De spitssluiting voor Wmo-reizigers, waardoor gebruikers tijdens de spitsuren van de scholen geen gebruik kunnen maken van deze vervoersvoorziening, duurt langer dan verwacht. Dat schrijft het Tilburgse college van burgemeester en wethouders (B&W) in de beantwoording op schriftelijke vragen, die door 50Plus zijn gesteld. De gemeente is, in samenwerking met andere partijen, op zoek naar alternatieven om de druk op beide vervoerstypen te verlichten.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Tilburgs college: ‘Spitssluiting voor Wmo-reiziger duurt langer dan verwacht’ | TaxiPro
Pixabay - Rollator
Maatregel

Tilburgs college: ‘Spitssluiting voor Wmo-reiziger duurt langer dan verwacht’

Rollator. Foto ter illustratie. Foto: Pixabay/Filmbetrachter

De spitssluiting voor Wmo-reizigers, waardoor gebruikers tijdens de spitsuren van de scholen geen gebruik kunnen maken van deze vervoersvoorziening, duurt langer dan verwacht. Dat schrijft het Tilburgse college van burgemeester en wethouders (B&W) in de beantwoording op schriftelijke vragen, die door 50Plus zijn gesteld. De gemeente is, in samenwerking met andere partijen, op zoek naar alternatieven om de druk op beide vervoerstypen te verlichten.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.