ambulance, sirene

Taxichauffeur rijdt lichtmast uit de grond en belandt in het ziekenhuis

Een taxichauffeur heeft zaterdagnacht langs de N65 bij Oisterwijk een lichtmast volledig uit de grond gereden. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht.

De taxichauffeur zou om een nog onbekende reden de macht over het stuur zijn verloren. Hierdoor kwam hij in de berm terecht en raakte hij de lichtmast, meldt Omroep Brabant. Alle verlichting langs de N65 tussen Tilburg en Oisterwijk viel hierdoor uit.

Toedracht van het ongeval

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plekke. De taxichauffeur werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een ooggetuige stelde dat hij op het moment van het ongeluk alleen in de auto zat. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.