De Markt in Harderwijk.
Kroeghoek

Taxi’s niet langer welkom in Harderwijkse voetgangersgebieden tijdens stapavonden

Vanaf 21 februari mogen taxi's tijdens uitgaansavonden niet meer op onder meer de Markt rijden. Foto: Shutterstock/Wolf-photography

Taxi’s in Harderwijk mogen vanaf 21 februari niet langer door voetgangersgebieden tijdens uitgaansavonden rijden. Vanwege veiligheidsredenen heeft het college van burgemeester en wethouders (B&W) de beleidsregel die het voor taxi’s mogelijk maakte om door deze straten te mogen rijden, van tafel geveegd.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxi’s niet langer welkom in Harderwijkse voetgangersgebieden tijdens stapavonden | TaxiPro
De Markt in Harderwijk.
Kroeghoek

Taxi’s niet langer welkom in Harderwijkse voetgangersgebieden tijdens stapavonden

Vanaf 21 februari mogen taxi's tijdens uitgaansavonden niet meer op onder meer de Markt rijden. Foto: Shutterstock/Wolf-photography

Taxi’s in Harderwijk mogen vanaf 21 februari niet langer door voetgangersgebieden tijdens uitgaansavonden rijden. Vanwege veiligheidsredenen heeft het college van burgemeester en wethouders (B&W) de beleidsregel die het voor taxi’s mogelijk maakte om door deze straten te mogen rijden, van tafel geveegd.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.