Ambulance
Ongeluk

Taxipassagier gewond na botsing op Amsterdamse Piet Heinkade

Ambulance. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Harry Wedzinga

Een passagier is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt, nadat de taxi waarin hij zat werd aangereden op de Piet Heinkade in Amsterdam. De inzittende werd na de botsing met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. 

Het ongeval vond rond 03.15 uur plaats op de kruising met de Jan Schaeferbrug. Volgens een getuige werd de taxi aan de zijkant aangereden door een personenauto. “Door de klap belandde de taxi op de stoep naast een tramhalte”, tikt AT5 op. “De bestuurder van de taxi en de inzittenden van de andere auto bleven ongedeerd.” De politie onderzoekt momenteel hoe het ongeluk plaats heeft kunnen vinden.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxipassagier gewond na botsing op Amsterdamse Piet Heinkade | TaxiPro
Ambulance
Ongeluk

Taxipassagier gewond na botsing op Amsterdamse Piet Heinkade

Ambulance. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Harry Wedzinga

Een passagier is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt, nadat de taxi waarin hij zat werd aangereden op de Piet Heinkade in Amsterdam. De inzittende werd na de botsing met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. 

Het ongeval vond rond 03.15 uur plaats op de kruising met de Jan Schaeferbrug. Volgens een getuige werd de taxi aan de zijkant aangereden door een personenauto. “Door de klap belandde de taxi op de stoep naast een tramhalte”, tikt AT5 op. “De bestuurder van de taxi en de inzittenden van de andere auto bleven ongedeerd.” De politie onderzoekt momenteel hoe het ongeluk plaats heeft kunnen vinden.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.