Niet-TTO-taxi's geweerd

Carnavalssteden maken vuist tegen illegaal taxivervoer

Foto ter illustratie. Foto: ANP/Erald van der Aa

Eindhoven en Tilburg gaan tijdens carnaval extra controleren op snorders (illegaal taxivervoer) en op taxichauffeurs die vanuit andere steden komen om taxivervoer aan te bieden. Zo legt Tilburg flinke boetes op en intensiveert Eindhoven de controles op de opstapmarkt.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Carnavalssteden maken vuist tegen illegaal taxivervoer | TaxiPro
Niet-TTO-taxi's geweerd

Carnavalssteden maken vuist tegen illegaal taxivervoer

Foto ter illustratie. Foto: ANP/Erald van der Aa

Eindhoven en Tilburg gaan tijdens carnaval extra controleren op snorders (illegaal taxivervoer) en op taxichauffeurs die vanuit andere steden komen om taxivervoer aan te bieden. Zo legt Tilburg flinke boetes op en intensiveert Eindhoven de controles op de opstapmarkt.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.