VVD
Mobiliteit

VVD zet in op zelfrijdende taxi’s: ‘Aanvulling op huidige taxidienstverlening’

De VVD zet in op slimme mobiliteit en ziet daarbij een belangrijke rol voor zelfrijdende taxi's weggelegd. Foto: ANP/Lex van Lieshout

De VVD streeft naar slimme mobiliteit. Dat staat te lezen in het verkiezingsprogramma van de liberale partij, voor de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen in november. Om slimme mobiliteit te stimuleren zet de VVD onder meer in op zelfrijdende taxi’s. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

VVD zet in op zelfrijdende taxi’s: ‘Aanvulling op huidige taxidienstverlening’ | TaxiPro
VVD
Mobiliteit

VVD zet in op zelfrijdende taxi’s: ‘Aanvulling op huidige taxidienstverlening’

De VVD zet in op slimme mobiliteit en ziet daarbij een belangrijke rol voor zelfrijdende taxi's weggelegd. Foto: ANP/Lex van Lieshout

De VVD streeft naar slimme mobiliteit. Dat staat te lezen in het verkiezingsprogramma van de liberale partij, voor de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen in november. Om slimme mobiliteit te stimuleren zet de VVD onder meer in op zelfrijdende taxi’s. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.