Ambulance
Ongeval

Fietser die was aangereden door Amsterdamse taxi overlijdt aan verwondingen

Ambulance. Foto ter illustratie. Shutterstock / robert coolen

De fietser die vorige maand op de Ceintuurbaan in Amsterdam in het ziekenhuis belandde na een aanrijding met een taxi, is aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt AT5. De politie kan volgens de regionale omroep nog niks zeggen over de oorzaak van het ongeluk, omdat het onderzoek nog steeds loopt.

Op 19 maart rukten de hulpdiensten massaal uit naar de Ceintuurbaan in Amsterdam, omdat een fietser daar in botsing kwam met een taxi. Onder meer het traumateam werd ingezet om het ambulancepersoneel te ondersteunen. De fietser werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij aan zijn verwondingen overleed.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Fietser die was aangereden door Amsterdamse taxi overlijdt aan verwondingen | TaxiPro
Ambulance
Ongeval

Fietser die was aangereden door Amsterdamse taxi overlijdt aan verwondingen

Ambulance. Foto ter illustratie. Shutterstock / robert coolen

De fietser die vorige maand op de Ceintuurbaan in Amsterdam in het ziekenhuis belandde na een aanrijding met een taxi, is aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt AT5. De politie kan volgens de regionale omroep nog niks zeggen over de oorzaak van het ongeluk, omdat het onderzoek nog steeds loopt.

Op 19 maart rukten de hulpdiensten massaal uit naar de Ceintuurbaan in Amsterdam, omdat een fietser daar in botsing kwam met een taxi. Onder meer het traumateam werd ingezet om het ambulancepersoneel te ondersteunen. De fietser werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij aan zijn verwondingen overleed.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.