Taxibus van Trevvel.
Flitsende start

Gemeente Rotterdam tevreden over leerlingenvervoer

Trevvel is in Rotterdam onder meer verantwoordelijk voor de uitvoering van het Wmo- en leerlingenvervoer. Foto: ProMedia/Sander van Vliet

Het leerlingenvervoer in Rotterdam kent een goede start van het schooljaar. Dat schrijft wethouder Ronald Buijt (Zorg, Ouderen en Jeugdzorg) in een brief aan de Rotterdamse gemeenteraad. Volgens de Leefbaar Rotterdam-bewindsman zijn de eerste twee weken naar tevredenheid verlopen. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Gemeente Rotterdam tevreden over leerlingenvervoer”

Cynthia de la Monte|05.09.23|19:12

Deze gemeente mensen hebben vast de klantenservice van het dramatische bedrijf trevvel niet gesproken, bij mijn zoon is er al weken af en aan ELLENDE. en dan krijg je het ene na andere smoesje, de kwetsbare is NIET geholpen bij de zogenaamde service van TREVVEL.rukorganisatie

Gemeente Rotterdam tevreden over leerlingenvervoer | TaxiPro
Taxibus van Trevvel.
Flitsende start

Gemeente Rotterdam tevreden over leerlingenvervoer

Trevvel is in Rotterdam onder meer verantwoordelijk voor de uitvoering van het Wmo- en leerlingenvervoer. Foto: ProMedia/Sander van Vliet

Het leerlingenvervoer in Rotterdam kent een goede start van het schooljaar. Dat schrijft wethouder Ronald Buijt (Zorg, Ouderen en Jeugdzorg) in een brief aan de Rotterdamse gemeenteraad. Volgens de Leefbaar Rotterdam-bewindsman zijn de eerste twee weken naar tevredenheid verlopen. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Gemeente Rotterdam tevreden over leerlingenvervoer”

Cynthia de la Monte|05.09.23|19:12

Deze gemeente mensen hebben vast de klantenservice van het dramatische bedrijf trevvel niet gesproken, bij mijn zoon is er al weken af en aan ELLENDE. en dan krijg je het ene na andere smoesje, de kwetsbare is NIET geholpen bij de zogenaamde service van TREVVEL.rukorganisatie