Taxibus van de HaarsGroep
Euro 6

Voertuigen doelgroepenvervoer Ridderkerk voldoen aan duurzaamheidseisen

De HaarsGroep is een van de Wmo-vervoerders in de gemeente Ridderkerk. Foto: ProMedia/Olivier Smits

De voertuigen die in Ridderkerk worden gebruikt voor het doelgroepenvervoer voldoen aan alle duurzaamheidseisen. In het opgestelde bestek voor zowel het routevervoer als het vraagafhankelijke Wmo-vervoer, is opgenomen dat de voertuigen minimaal aan de Euro 6-norm moeten voldoen of volledig elektrisch moeten zijn.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Voertuigen doelgroepenvervoer Ridderkerk voldoen aan duurzaamheidseisen | TaxiPro
Taxibus van de HaarsGroep
Euro 6

Voertuigen doelgroepenvervoer Ridderkerk voldoen aan duurzaamheidseisen

De HaarsGroep is een van de Wmo-vervoerders in de gemeente Ridderkerk. Foto: ProMedia/Olivier Smits

De voertuigen die in Ridderkerk worden gebruikt voor het doelgroepenvervoer voldoen aan alle duurzaamheidseisen. In het opgestelde bestek voor zowel het routevervoer als het vraagafhankelijke Wmo-vervoer, is opgenomen dat de voertuigen minimaal aan de Euro 6-norm moeten voldoen of volledig elektrisch moeten zijn.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.