Wmo-vervoer
Deventer

Stichting Fooruit organiseert bijeenkomst over Wmo-vervoer

Een man in een rolstoel betreedt de taxi. Foto: Shutterstock/Roman Zaiets

Stichting Fooruit, die de belangen behartigt van mensen met een beperking, organiseert op 11 oktober een bijeenkomst over het Wmo-vervoer in Deventer. Ook de gemeente en vervoersorganisatie PlusOV zijn van de partij. Samen met Wmo-pashouders evalueren zij de kwaliteit van het vervoer. 

PlusOV wordt vertegenwoordigd door directeur Henk Meijer en de gemeente Deventer door een Wmo-consulent. De organisator wil via deze bijeenkomst weten hoe het vervoer verloopt en waar gebruikers tegenaan lopen. “Wij zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden”, laat de gemeente weten.

Ervaringen

“Het doel is om de gebruikers te vertellen hoe het met het vervoer gaat en de gebruikers krijgen de gelegenheid hun ervaringen met het vervoersbedrijf en de gemeente te delen”, zegt Stichting Fooruit daarover. “Deze bijeenkomst is dus voor alle partijen belangrijk.” De bijeenkomst vindt op woensdag 11 oktober, tussen 14,30 en 16.00 uur ’s middags, plaats in het Gebouw van Vlotenhof aan de Joh. van Vlotenlaan 85.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Stichting Fooruit organiseert bijeenkomst over Wmo-vervoer | TaxiPro
Wmo-vervoer
Deventer

Stichting Fooruit organiseert bijeenkomst over Wmo-vervoer

Een man in een rolstoel betreedt de taxi. Foto: Shutterstock/Roman Zaiets

Stichting Fooruit, die de belangen behartigt van mensen met een beperking, organiseert op 11 oktober een bijeenkomst over het Wmo-vervoer in Deventer. Ook de gemeente en vervoersorganisatie PlusOV zijn van de partij. Samen met Wmo-pashouders evalueren zij de kwaliteit van het vervoer. 

PlusOV wordt vertegenwoordigd door directeur Henk Meijer en de gemeente Deventer door een Wmo-consulent. De organisator wil via deze bijeenkomst weten hoe het vervoer verloopt en waar gebruikers tegenaan lopen. “Wij zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden”, laat de gemeente weten.

Ervaringen

“Het doel is om de gebruikers te vertellen hoe het met het vervoer gaat en de gebruikers krijgen de gelegenheid hun ervaringen met het vervoersbedrijf en de gemeente te delen”, zegt Stichting Fooruit daarover. “Deze bijeenkomst is dus voor alle partijen belangrijk.” De bijeenkomst vindt op woensdag 11 oktober, tussen 14,30 en 16.00 uur ’s middags, plaats in het Gebouw van Vlotenhof aan de Joh. van Vlotenlaan 85.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.