Taxibus van Trevvel.
Trevvel

Rotterdam heft maatregel op en haalt Wmo-vervoer van het slot

Trevvel is in Rotterdam onder meer verantwoordelijk voor de uitvoering van het Wmo- en leerlingenvervoer. Foto: ProMedia/Sander van Vliet

Het Rotterdamse Wmo-vervoer gaat per 20 november van het slot. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders (B&W) donderdag per brief aan de gemeenteraad laten weten. Het aantal klachten over het leerlingenvervoer is dusdanig afgenomen, dat de gemeente het aandurft om de getroffen maatregelen omtrent het Wmo-vervoer af te schaffen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rotterdam heft maatregel op en haalt Wmo-vervoer van het slot | TaxiPro
Taxibus van Trevvel.
Trevvel

Rotterdam heft maatregel op en haalt Wmo-vervoer van het slot

Trevvel is in Rotterdam onder meer verantwoordelijk voor de uitvoering van het Wmo- en leerlingenvervoer. Foto: ProMedia/Sander van Vliet

Het Rotterdamse Wmo-vervoer gaat per 20 november van het slot. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders (B&W) donderdag per brief aan de gemeenteraad laten weten. Het aantal klachten over het leerlingenvervoer is dusdanig afgenomen, dat de gemeente het aandurft om de getroffen maatregelen omtrent het Wmo-vervoer af te schaffen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.