Taxibus van Trevvel.
Trevvel

Rotterdam heft maatregel op en haalt Wmo-vervoer van het slot

Trevvel is in Rotterdam onder meer verantwoordelijk voor de uitvoering van het Wmo- en leerlingenvervoer. Foto: ProMedia/Sander van Vliet

Het Rotterdamse Wmo-vervoer gaat per 20 november van het slot. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders (B&W) donderdag per brief aan de gemeenteraad laten weten. Het aantal klachten over het leerlingenvervoer is dusdanig afgenomen, dat de gemeente het aandurft om de getroffen maatregelen omtrent het Wmo-vervoer af te schaffen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.