taxibord, daklicht, taxi

Nederlandse taxi-oplichter drie jaar Belgische cel in

Een Nederlander moet in België drie jaar de gevangenis in omdat hij regelmatig lange taxiritten maakte zonder te betalen. En dat was niet voor het eerst. De 53-jarige Heemskerker was ook in Nederland al maar liefst 53 keer veroordeeld voor dergelijke praktijken. 

Hij verlegde zijn ‘werkterrein’ naar België, omdat hij daar nog onbekend was. Daar slaagde hij er in zeker zes taxiritten ter waarde van 3310 euro te maken. De chauffeurs konden naar hun geld fluiten.

Taxichauffeur

D. werd in mei aangehouden nadat een taxichauffeur de Nederlander en zijn methode herkende. De rechtbank in Hasselt legde de Heemskerker naast een celstraf ook een boete van 3000 euro op. Daarnaast moet hij vier gedupeerden 4327 euro schadevergoeding betalen, aldus RTV Noord-Holland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Nederlandse taxi-oplichter drie jaar Belgische cel in”

Hans de Koning|04.09.15|13:41

D666-rechters, leest u even mee? Zo kan het dus ook!

Nederlandse taxi-oplichter drie jaar Belgische cel in | TaxiPro
taxibord, daklicht, taxi

Nederlandse taxi-oplichter drie jaar Belgische cel in

Een Nederlander moet in België drie jaar de gevangenis in omdat hij regelmatig lange taxiritten maakte zonder te betalen. En dat was niet voor het eerst. De 53-jarige Heemskerker was ook in Nederland al maar liefst 53 keer veroordeeld voor dergelijke praktijken. 

Hij verlegde zijn ‘werkterrein’ naar België, omdat hij daar nog onbekend was. Daar slaagde hij er in zeker zes taxiritten ter waarde van 3310 euro te maken. De chauffeurs konden naar hun geld fluiten.

Taxichauffeur

D. werd in mei aangehouden nadat een taxichauffeur de Nederlander en zijn methode herkende. De rechtbank in Hasselt legde de Heemskerker naast een celstraf ook een boete van 3000 euro op. Daarnaast moet hij vier gedupeerden 4327 euro schadevergoeding betalen, aldus RTV Noord-Holland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Nederlandse taxi-oplichter drie jaar Belgische cel in”

Hans de Koning|04.09.15|13:41

D666-rechters, leest u even mee? Zo kan het dus ook!