Politie

Overval met geweld op taxichauffeur in Hoofddorp

Een taxichauffeur is vorige week vrijdag rond middernacht het slachtoffer geworden van een beroving. De overval ging met het nodige geweld tegen de chauffeur gepaard.

De chauffeur had rond 23.30 uur drie klanten opgepikt vanaf het Gulden Winckelplantsoen in Amsterdam. De drie mannen wilden naar Hoofddorp. Tijdens de rit waren de mannen al vervelend tegen de chauffeur. Bij het afrekenen, op de Vuursteen in Hoofddorp, sloeg de sfeer nog meer om. Zelfs zodanig dat dit resulteerde in een mishandeling.

Klappen

Daarbij kreeg de chauffeur een aantal klappen tegen zijn hoofd. Uiteindelijk gingen de drie verdachten er vandoor met de portemonnee van het slachtoffer. De politie heeft gezocht in de omgeving maar het drietal is daarbij niet meer aangetroffen.

Lees ook:

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is redacteur bij ProMedia, de uitgeverij van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.