Aanhouding. Foto: politie.nl

Verdachte mishandeling taxichauffeur Hoorn opgepakt

De politie heeft een 19-jarige man aangehouden die ervan wordt verdacht onlangs in Hoorn een taxichauffeur te hebben mishandeld. Hij staat ook op de radar vanwege een poging tot overval op een woning.

De taxichauffeur in kwestie had een passagier opgepikt die hem vervolgens bedreigde en tegen het hoofd sloeg. Daarbij liep de chauffeur een hoofdwond op, waarvoor hij in een ambulance behandeld moest worden.

Woningoverval

Nu is voor dit vergrijp een verdachte aangehouden, meldt Hoorn Radio. De man van 19 wordt niet alleen verdacht van het mishandelen van de taxichauffeur. Hij zou anderhalve week eerder ook met geweld een woningoverval hebben gepleegd. Het bleef bij een poging, maar er raakte wel een vrouw gewond bij dit incident.

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.