Daklicht. Foto: ProMedia (VK)

Taxibranche staat te springen om heropening nachtclubs

Foto ter illustratie. Foto: ProMedia

De coronamaatregelen worden vanaf aanstaande zaterdag verder versoepeld. Onder meer de nachtclubs mogen weer open. Straattaxichauffeurs hebben uitgekeken naar dit moment. De horeca is een belangrijke inkomstenbron voor velen van hen en dit hebben zij in het afgelopen jaar gemerkt. 

Na vijftien maanden dicht te zijn geweest, mogen de nachtclubs vanaf zaterdag weer open én direct op volle capaciteit. Niet alleen de eigenaars van de clubs en het uitgaanspubliek zijn blij met dit nieuws. Ook voor de taxibranche is deze versoepeling een grote stap in de goede richting.

Bij de straattaxichauffeurs in Haarlem blijkt er sprake te zijn van ontlading, zo blijkt uit een rondgang van Nu.nl. Zo wordt de opening van de nachtclubs gezien als hét moment om weer te beginnen. Er wordt gesteld dat alles verwant is aan de horeca, en de periode dat restaurants en kroegen gesloten waren daarom een grote impact heeft gehad op hen.

Betere tijden

Taxichauffeurs staan dan ook te springen om deze ritten weer uit te voeren. Sinds de restaurants en strandtenten weer open zijn, wordt er al opmerkt dat de vraag weer wat aantrekt. Een Haarlemse taxiondernemer stelt blij te zijn dat zijn bedrijf zich ondanks de zware periode staande heeft weten te houden en is opgelucht dat er leuke dingen aankomen.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxibranche staat te springen om heropening nachtclubs | TaxiPro
Daklicht. Foto: ProMedia (VK)

Taxibranche staat te springen om heropening nachtclubs

Foto ter illustratie. Foto: ProMedia

De coronamaatregelen worden vanaf aanstaande zaterdag verder versoepeld. Onder meer de nachtclubs mogen weer open. Straattaxichauffeurs hebben uitgekeken naar dit moment. De horeca is een belangrijke inkomstenbron voor velen van hen en dit hebben zij in het afgelopen jaar gemerkt. 

Na vijftien maanden dicht te zijn geweest, mogen de nachtclubs vanaf zaterdag weer open én direct op volle capaciteit. Niet alleen de eigenaars van de clubs en het uitgaanspubliek zijn blij met dit nieuws. Ook voor de taxibranche is deze versoepeling een grote stap in de goede richting.

Bij de straattaxichauffeurs in Haarlem blijkt er sprake te zijn van ontlading, zo blijkt uit een rondgang van Nu.nl. Zo wordt de opening van de nachtclubs gezien als hét moment om weer te beginnen. Er wordt gesteld dat alles verwant is aan de horeca, en de periode dat restaurants en kroegen gesloten waren daarom een grote impact heeft gehad op hen.

Betere tijden

Taxichauffeurs staan dan ook te springen om deze ritten weer uit te voeren. Sinds de restaurants en strandtenten weer open zijn, wordt er al opmerkt dat de vraag weer wat aantrekt. Een Haarlemse taxiondernemer stelt blij te zijn dat zijn bedrijf zich ondanks de zware periode staande heeft weten te houden en is opgelucht dat er leuke dingen aankomen.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.