Snelheidscontrole
Amsterdam

Taxichauffeur gepakt tijdens controle, passagiers te voet verder

De betreffende taxichauffeur reed maar liefst 39 kilometer per uur te hard. Foto: Politie

Een taxichauffeur is in de nacht van vrijdag op zaterdag door de Amsterdamse verkeerspolitie bekeurd omdat hij op Wibaustraat maar liefst 39 kilometer per uur te hard reed. Naast twee processen verbaal kreeg de betreffende chauffeur ook een bevel tot staken arbeid opgelegd.

De vier passagiers die de taxichauffeur vervoerde, moesten daardoor te voet verder. Ook een andere taxichauffeur werd door de Amsterdamse verkeerspolitie staande gehouden. Deze chauffeur reed 22 kilometer per uur te hard.

Naast snelheidsovertredingen constateerde de politie ook andere overtredingen, zoals het zonder ontheffing rijden over de lijnbus-baan, het rijden met te veel verlichting, het rijden zonder gordel en het aanbieden van illegaal taxivervoer.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxichauffeur gepakt tijdens controle, passagiers te voet verder | TaxiPro
Snelheidscontrole
Amsterdam

Taxichauffeur gepakt tijdens controle, passagiers te voet verder

De betreffende taxichauffeur reed maar liefst 39 kilometer per uur te hard. Foto: Politie

Een taxichauffeur is in de nacht van vrijdag op zaterdag door de Amsterdamse verkeerspolitie bekeurd omdat hij op Wibaustraat maar liefst 39 kilometer per uur te hard reed. Naast twee processen verbaal kreeg de betreffende chauffeur ook een bevel tot staken arbeid opgelegd.

De vier passagiers die de taxichauffeur vervoerde, moesten daardoor te voet verder. Ook een andere taxichauffeur werd door de Amsterdamse verkeerspolitie staande gehouden. Deze chauffeur reed 22 kilometer per uur te hard.

Naast snelheidsovertredingen constateerde de politie ook andere overtredingen, zoals het zonder ontheffing rijden over de lijnbus-baan, het rijden met te veel verlichting, het rijden zonder gordel en het aanbieden van illegaal taxivervoer.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.