Koninklijke Marechaussee
Taxicontrole

Marechaussee slaat slag: meerdere snorders aangehouden

Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/fokke baarssen

De Koninklijke Marechaussee (KMAR) heeft dinsdag tijdens een taxicontrole op Schiphol meerdere aanhoudingen verricht. Dat meldt het krijgsmachtdeel op sociale media. Onder meer twee snorders zijn door de marechaussee in de kraag gevat.

Volgens NHNieuws werden de snorders op heterdaad betrapt. Zij werden direct naar het politiebureau gebracht. Twee andere chauffeurs, die van hetzelfde vergrijp (illegaal taxivervoer) verdacht worden, worden op een later moment verhoord.

Drugshandel

Van een taxichauffeur vermoedt de marechaussee zelfs dat hij zich schuldig maakt drugshandel. “Het is niet bekend of dit om een aangehouden snorder gaat”, schrijft de nieuwssite daarover. Ook zijn er meerdere verdenkingen van uitkeringsfraude geconstateerd door de Sociale Recherche.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Marechaussee slaat slag: meerdere snorders aangehouden | TaxiPro
Koninklijke Marechaussee
Taxicontrole

Marechaussee slaat slag: meerdere snorders aangehouden

Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/fokke baarssen

De Koninklijke Marechaussee (KMAR) heeft dinsdag tijdens een taxicontrole op Schiphol meerdere aanhoudingen verricht. Dat meldt het krijgsmachtdeel op sociale media. Onder meer twee snorders zijn door de marechaussee in de kraag gevat.

Volgens NHNieuws werden de snorders op heterdaad betrapt. Zij werden direct naar het politiebureau gebracht. Twee andere chauffeurs, die van hetzelfde vergrijp (illegaal taxivervoer) verdacht worden, worden op een later moment verhoord.

Drugshandel

Van een taxichauffeur vermoedt de marechaussee zelfs dat hij zich schuldig maakt drugshandel. “Het is niet bekend of dit om een aangehouden snorder gaat”, schrijft de nieuwssite daarover. Ook zijn er meerdere verdenkingen van uitkeringsfraude geconstateerd door de Sociale Recherche.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.