Daklicht
Groningen

PVV uit zorgen over dubieus nachtelijk taxivervoer: ‘Verziekt de hele markt’

Daklicht. Foto ter illustratie. Shutterstock/ESB Professional

De PVV in Groningen maakt zich grote zorgen over het nachtelijke taxivervoer in de stad. Volgens fractievoorzitter Kelly Blauw worden reizigers ’s nachts vaak geconfronteerd met woekerprijzen, waardoor ze op die tijdstippen geen taxi meer willen nemen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

PVV uit zorgen over dubieus nachtelijk taxivervoer: ‘Verziekt de hele markt’ | TaxiPro
Daklicht
Groningen

PVV uit zorgen over dubieus nachtelijk taxivervoer: ‘Verziekt de hele markt’

Daklicht. Foto ter illustratie. Shutterstock/ESB Professional

De PVV in Groningen maakt zich grote zorgen over het nachtelijke taxivervoer in de stad. Volgens fractievoorzitter Kelly Blauw worden reizigers ’s nachts vaak geconfronteerd met woekerprijzen, waardoor ze op die tijdstippen geen taxi meer willen nemen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.