Vakbeurs

Aethon

Aethon staat naast u wanneer u kampt met tijdelijke onderbezetting, bijvoorbeeld tijdens vakanties of bij uitval door ziekte. Of wanneer u ad hoc flexibele krachten nodig hebt. Wat uw behoefte ook is, Aethon verzekert u van een oplossing die past.

aethon.nl

App Laten Maken

Uw partner in App ontwikkeling en internet marketing, Apps vanaf 300 euro. De voordeligste aanbieder van de hele Benelux.

uwbedrijfsapp.nl

Audi

Audi betekent hightech in het luxe taxi-segment. De assistentie- en mediasystemen in de Audi A6 en A8 Limousine staan bol van de mogelijkheden, maar zijn eenvoudig in het gebruik.

audi.nl

Belastingdienst

De Belastingdienst is aanwezig om al uw vragen over de fiscale behandeling van bijvoorbeeld de Boordocmputer Taxi te beantwoorden. Of de BPM-teruggaveregeling.

belastingdienst.nl

BP

BP Plus Tankcard biedt taxibedrijven volledig inzicht in wat hun chauffeurs tanken. Tevens kunnen ondernemers eenvoudig restricties instellen per chauffeur. Handige rapporten bieden inzicht en overzicht.

tankpassen.bp.com

BYD

BYD is een wereldwijde toonaangevende leverancier van groene energie technologie├źn. Ontstaan als producent van batterijen, is BYD uitgegroeid tot fabrikant van elektrische auto’s. Bekend zijn vooral de elektrische bussen en de BYD e6, de elekrische auto met 300 km actieradius.

bydeurope.com

Cabman

Cabman levert oplossingen op het gebied van planningssoftware en voertuigapparatuur aan bedrijven actief in de personenvervoer branche. Het assortiment van Cabman bestaat uit de BCT, software en internet oplossingen, hardware oplossingen en diensten zoals oplossingen voor het veilig afstorten van cash geld van chauffeurs, ritten registraties, geïntegreerde communicatie en navigatiesystemen, planningtools en administratieve oplossingen.

cabman.nl

CNG Net

CNG Net investeert in een landelijk netwerk van CNG-tankstations in Nederland en is de grootste leverancier van Groengas in Nederland. CNG Net maakt het mogelijk om voordeliger, hetzelfde aantal kilometers te kunnen rijden op CNG zonder schade aan de omgeving toe te brengen.

cngnet.nl

Consolid

Consolid is Nederlands grootste gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbureau in Vervoer en Veiligheid. Consolid specialiseert zich vanaf haar start in 1990 in het leveren van flexibel inzetbare vakmensen aan bedrijven in deze sector.

consolid.nl

Flex-i-Trans

Flex-i-trans is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen, testen en bouwen van voertuigaanpassingen.

b-stylebusiness.servingmobility.com

Greenes Group

Greenes Nederland heeft samen met partners De Vormgevers en Van Dijk Automotive een duurzame 6+1 taxi & bestelauto ontwikkeld op Groengas. Deze duurzame taxi is niet te koop maar wordt per gereden kilometer afgerekend met de taxiondernemer inclusief Reparatie, Onderhoud, Banden, Verzekering en brandstof.

greenes.nl

GreenStar

GreenStar helpt taxi bedrijven om rijgedrag inzichtelijk te maken en te verbeteren. Dit levert enorme besparingen op brandstof en onderhoud op. Een slimme plug&play ‘EcoBox’ registreert rijgedrag. Maatwerk tips en tricks zorgen voor een structurele verbetering.

greenstartaxi.eu

Kattenburg / Weenink

Kattenburg / Weenink is de totaalleverancier voor uw kleding en daaraan verwante artikelen. Zij leveren standaard voor bijna alle beroepsgroepen, maar kunnen ook kleding speciaal laten maken afgestemd op al uw wensen.

weeninkberdrijfskleding.nl

Korton Group

Korton Group B.V. produceert en levert ICT services, diensten en oplossingen voor het MKB en de personenvervoersbranche. Dit met als doel om de klant kosten te laten besparen en/of extra inkomsten te genereren.

korton.nl

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz is al jaren hofleverancier voor de taxibranche. Zo is de nieuwe V-Klasse De Benz-mark voor het luxe personenvervoer.

mercedes-benz.nl

Nissan

Bekijk onder meer de nieuwe elektrische Nissan E-NV200 taxi op de Nationale Taxidag. Dat is de opvolger van de Nissan Leaf.

nissan.nl

OrangeGas

OrangeGas realiseert Groengas-tankstations door heel Nederland. OrangeGas levert 100% Groengas en is hiermee koploper in de markt. OrangeGas helpt taxi-ondernemers hun wagenpark te vergroenen en de brandstofkosten drastisch te verlagen.

orangegas.nl

ProMedia Group

ProMedia Group is een uitgever van toonaangevende business-to-business vakwebsites in de mobiliteitssector, zoals TaxiPro.nl, VerkeersPro.nl, TankPro.nl, SpoorPro.nl, OVpro.nl en BandenPro.nl.

promediagroup.nl

Recura

Recura zorgt voor een doorlopende besparing van uw bedrijf. Recura controleert niet alleen wat u in het verleden bent misgelopen aan subsidies, maar ze zorgen ook dat teveel betaalde premies worden teruggevorderd. Recura doet dit op basis van no cure no pay. Pas wanneer u geld terugvordert, gaan zij over tot facturering.

recura.nl

Shortlease Company

Short Lease Company is de goedkoopste aanbieder van short-lease taxivoertuigen. Inclusief blauwe platen!

shortleasecompany.nl

Škoda

De Škoda Octavia Combi heeft alles wat een taxi nodig heeft. Ruim, luxe, degelijk en toch betaalbaar. Škoda biedt u altijd een lage kilometerkostprijs en lage onderhoudskosten. U rijdt in betrouwbare, duurzame modellen met extreem zuinige en moderne TSI/TDI motoren.

skoda.nl

Stichting Taxibelangen

Stichting Taxibelangen Nederland komt op voor de rechten van de taxibranche.

taxibelangen.nl

taxiID

taxiID biedt cloud-based producten voor de taxi markt. Online booking tools voor uw klanten, slimme dispatching oplossingen voor uw centrale en de koppeling met uw chauffeurs op straat, het productenpakket van taxiID voorziet in alle wensen van uw taxionderneming.

taxiid.nl

Taxitronic

Taxitronic is een dynamisch bedrijf met een personeelsbestand van ongeveer 25 medewerkers, gevestigd in Apeldoorn. Taxitronic is ruim 25 jaar marktleider en toonaangevend full service dienstverlener voor de taxibranche, beter gezegd de markt voor het kleinschalig personenvervoer (taxiÔÇÖs en bussen tot 9 personen). Taxitronic levert een compleet scala aan producten en (elektronische) diensten. Van mobiele data- en telecommunicatiesystemen, elektronisch betalen en plaatsbepaling tot individuele producten zoals taxameters, dataterminals, printers en boekingssystemen.

taxitronic.nl

Taxiwerq

TAXIWERQ is een landelijk opererende dienstverlener op het gebied van werving, selectie, opleiding en bemiddeling van chauffeurs binnen het kleinschalig personenvervoer. Ruim 1300 TAXIWERQ Chauffeurs voorzien taxibedrijven gevestigd in geheel Nederland van zowel haar vaste als flexibele personeelsbehoefte.

taxiwerq.nl

Tribus

Tribus bouwt kleinschalig personenvervoer voor iedereen en voor elke bestemming. Of het nu gaat om rolstoelvervoer, luchthaventransfers, lijndiensten of VIP-vervoer: Tribus heeft de oplossing.

tribus.nl

Stichting Vast=Beter

Stichting Vast=Beter heeft als doel het verbeteren van de veiligheid bij het vervoer van mensen met een funktiebeperking door voorlichting en opleiding.

vastisbeter.nl

VDL Bus & Coach

De kernactiviteiten van VDL Bus & Coach bestaan uit de ontwikkeling, productie, verkoop en after sales service van een breed pakket bussen, touringcars en chassis modules en de in- en verkoop van gebruikte bussen. Hoog in het vaandel van VDL Bus & Coach staan kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, milieu, comfort, een laag brandstofverbruik en lage onderhoudskosten.

vdlbuscouch.com/Home.aspx

Volkswagen

Volkswagen is uw partner in personenvervoer. De nieuwe Passat is completer, geavanceerder, verfijnder en desondanks in elke uitvoering voordeliger.

volkswagen.nl

Volkswagen Bedrijfswagens

Samen onderweg in de taxi betekent de verantwoordelijkheid van comfortabel en veilig vervoer in de taxibussen. De Volkswagen Crafter en de Transporter Kombi bieden veiligheid en comfort aan alle inzittenden.

vwbedrijfswagens.nl

Volkswagen Leasing

Volkswagen Bedrijfswagens heeft een naam hoog te houden als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom biedt Volkswagen Bedrijfswagens een speciaal financieel dienstenpakket voor totale mobiliteit onder de naam CarePort. Een complete servicevoor zorgeloos rijden.

vwlease.nl