Quattrotaxi, Tilburg, taxi, wmo-vervoer, regiotaxi

Tilburg betaalt avondrit rolstoelbus tijdens feestdagen

TILBURG – Wmo’ers uit Tilburg die tijdens de feestdagen na 22 uur een rolstoeltaxi nodig hebben, mogen hun rit declareren bij de gemeente. Dit omdat de Regiotaxi Midden-Brabant dan, net zoals het overige openbaar vervoer, niet meer rijdt.

“Wie een rolstoelindicatie heeft, kan het bonnetje voor taxivervoer inleveren bij de gemeente en krijgt een vergoeding”, zegt wethouder Marjo Frenk (zorg en welzijn, GroenLinks) in het Brabants Dagblad.

Deeltaxi

Normaal gesproken reserveren rolstoelgebruikers hun ritten via de deeltaxi van Regiotaxi Midden-Brabant. Voor het eerst rijdt die taxi op kerstavond en oudejaarsavond níet na 22 uur. De diensten van de Regiotaxi zijn strikter dan voorheen gekoppeld aan het openbaar vervoer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Tilburg betaalt avondrit rolstoelbus tijdens feestdagen | TaxiPro
Quattrotaxi, Tilburg, taxi, wmo-vervoer, regiotaxi

Tilburg betaalt avondrit rolstoelbus tijdens feestdagen

TILBURG – Wmo’ers uit Tilburg die tijdens de feestdagen na 22 uur een rolstoeltaxi nodig hebben, mogen hun rit declareren bij de gemeente. Dit omdat de Regiotaxi Midden-Brabant dan, net zoals het overige openbaar vervoer, niet meer rijdt.

“Wie een rolstoelindicatie heeft, kan het bonnetje voor taxivervoer inleveren bij de gemeente en krijgt een vergoeding”, zegt wethouder Marjo Frenk (zorg en welzijn, GroenLinks) in het Brabants Dagblad.

Deeltaxi

Normaal gesproken reserveren rolstoelgebruikers hun ritten via de deeltaxi van Regiotaxi Midden-Brabant. Voor het eerst rijdt die taxi op kerstavond en oudejaarsavond níet na 22 uur. De diensten van de Regiotaxi zijn strikter dan voorheen gekoppeld aan het openbaar vervoer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.