Cibatax, wagenpark, taxibedrijf

Cibatax wint aanbesteding leerlingenvervoer Valkenswaard

Cibatax heeft de aanbesteding gewonnen voor het leerlingenvervoer van Valkenswaard. De Brabantse gemeente kort echter ruim twee ton op het nieuwe contract dat het taxibedrijf uit Eindhoven per 1 augustus voor drie jaar zal uitvoeren.

Het eind juli aflopende contract leerlingenvervoer werd niet verlengd. Tot nu toe gaf de gemeente daar jaarlijks ruim 6 ton aan uit. Volgens de nieuwe begroting is dat ruim 4 ton.

Opstapplaatsen

Valkenswaard kwam tot de bezuinigingen op het leerlingvervoer door gebruik te maken van opstapplaatsen, een lager aantal individuele ritten toe te wijzen en geen combinatiebeperkingen meer toe te staan. De gemeente kan de overeenkomst met Cibatax twee maal met twaalf maanden verlengen.

 

Auteur: Steven Don

1 reactie op “Cibatax wint aanbesteding leerlingenvervoer Valkenswaard”

Taxi Lichtstad|23.06.13|15:37

Fijn voor de collega, succes Ciba