dvg, personenvervoer, taxibedrijf

Taxivervoer DZB Leiden gegund aan DVG Personenvervoer

DVG Personenvervoer gaat voor de gemeente Leiden het taxivervoer voor DZB uitvoeren. DZB is een gemeentelijke dienst voor mensontwikkeling. DVG Personenvervoer heeft de aanbesteding gewonnen op basis van het criterium economisch meest voordelige inschrijving. Het vervoer wordt uitgevoerd door DVG-franchisenemer A-Tax de Vries uit Hillegom.

In totaal zijn voor deze opdracht vijf offertes uitgebracht. Het contract gaat in per 1 maart 2014 en loopt tot 30 april 2016 met een mogelijke verlenging van 1 jaar.

DZB Leiden

DZB biedt leerwerktrajecten op maat aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met als doel ze te plaatsen in het reguliere arbeidscircuit. Het betreft hier zowel groepsvervoer als individueel vervoer en zowel vast vervoer als ad hoc vervoer van werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxivervoer DZB Leiden gegund aan DVG Personenvervoer | TaxiPro
dvg, personenvervoer, taxibedrijf

Taxivervoer DZB Leiden gegund aan DVG Personenvervoer

DVG Personenvervoer gaat voor de gemeente Leiden het taxivervoer voor DZB uitvoeren. DZB is een gemeentelijke dienst voor mensontwikkeling. DVG Personenvervoer heeft de aanbesteding gewonnen op basis van het criterium economisch meest voordelige inschrijving. Het vervoer wordt uitgevoerd door DVG-franchisenemer A-Tax de Vries uit Hillegom.

In totaal zijn voor deze opdracht vijf offertes uitgebracht. Het contract gaat in per 1 maart 2014 en loopt tot 30 april 2016 met een mogelijke verlenging van 1 jaar.

DZB Leiden

DZB biedt leerwerktrajecten op maat aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met als doel ze te plaatsen in het reguliere arbeidscircuit. Het betreft hier zowel groepsvervoer als individueel vervoer en zowel vast vervoer als ad hoc vervoer van werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.