Taxi Wooning
Taxi Wooning

Lansingerland neemt na lange tijd afscheid van Wmo-vervoerder

Het kantoor van Taxi Wooning. Foto: Google Streetview

Lansingerland neemt afscheid van Taxi Wooning, die in de gemeente jarenlang verantwoordelijk is geweest voor het collectief vervoer (Wmo). Dat meldt de gemeente op de eigen website. Het taxibedrijf uit Bergschenhoek heeft bij de gemeente aangegeven ermee te stoppen. Noot Personenvervoer neemt vanaf 1 juli de werkzaamheden van Taxi Wooning over.

Dat betekent dat het Edese vervoersbedrijf verantwoordelijk wordt voor de zogeheten Beltax. Zowel de voertuigen als de chauffeurs, worden door Noot overgenomen. Op 30 juni rijdt Taxi Wooning de laatste ritten. “Namens de gemeente wil ik het bedrijf Taxi Wooning bedanken voor zestig jaar trouwe dienst”, zegt wethouder Titia Cnossen daarover.

Bevlogenheid

“Zonder de inzet en betrokkenheid van Taxi Wooning hadden veel gebruikers van de Beltax bezoeken niet af kunnen leggen”, vervolgt de wethouder haar verhaal. “De bevlogenheid van Taxi Wooning heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de mobiliteit en zelfredzaamheid van onze inwoners en gezorgd voor sociale verbinding binnen de gemeente. Wij wensen de families Vijverberg en Van der Burg, die de afgelopen twintig jaar het bedrijf hebben geleid, alle goeds toe voor de toekomst”, zo besluit Cnossen.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

2 reacties op “Lansingerland neemt na lange tijd afscheid van Wmo-vervoerder”

Pascal T|29.06.23|13:58

Eeuwig zonde dat een lokaal (familie)bedrijf na jaren trouwe dienst zo bedankt wordt.

Gerrit van Zomeren|30.06.23|14:15

Niet alle chauffeurs gaan mee hoor er stoppen er best veel.

Lansingerland neemt na lange tijd afscheid van Wmo-vervoerder | TaxiPro
Taxi Wooning
Taxi Wooning

Lansingerland neemt na lange tijd afscheid van Wmo-vervoerder

Het kantoor van Taxi Wooning. Foto: Google Streetview

Lansingerland neemt afscheid van Taxi Wooning, die in de gemeente jarenlang verantwoordelijk is geweest voor het collectief vervoer (Wmo). Dat meldt de gemeente op de eigen website. Het taxibedrijf uit Bergschenhoek heeft bij de gemeente aangegeven ermee te stoppen. Noot Personenvervoer neemt vanaf 1 juli de werkzaamheden van Taxi Wooning over.

Dat betekent dat het Edese vervoersbedrijf verantwoordelijk wordt voor de zogeheten Beltax. Zowel de voertuigen als de chauffeurs, worden door Noot overgenomen. Op 30 juni rijdt Taxi Wooning de laatste ritten. “Namens de gemeente wil ik het bedrijf Taxi Wooning bedanken voor zestig jaar trouwe dienst”, zegt wethouder Titia Cnossen daarover.

Bevlogenheid

“Zonder de inzet en betrokkenheid van Taxi Wooning hadden veel gebruikers van de Beltax bezoeken niet af kunnen leggen”, vervolgt de wethouder haar verhaal. “De bevlogenheid van Taxi Wooning heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de mobiliteit en zelfredzaamheid van onze inwoners en gezorgd voor sociale verbinding binnen de gemeente. Wij wensen de families Vijverberg en Van der Burg, die de afgelopen twintig jaar het bedrijf hebben geleid, alle goeds toe voor de toekomst”, zo besluit Cnossen.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

2 reacties op “Lansingerland neemt na lange tijd afscheid van Wmo-vervoerder”

Pascal T|29.06.23|13:58

Eeuwig zonde dat een lokaal (familie)bedrijf na jaren trouwe dienst zo bedankt wordt.

Gerrit van Zomeren|30.06.23|14:15

Niet alle chauffeurs gaan mee hoor er stoppen er best veel.