Regiotaxi Utrecht
Utrecht

Gedeputeerde Staten: ‘Boekingsstop Regiotaxi was effectief’

Regiotaxi Utrecht. Foto: ANP/Fotopersburo Dijkstra bv/Cor Salverius

De boekingsstop die vorig jaar september voor de Regiotaxi Utrecht is ingesteld, heeft effect gehad. Dat stelt het college van Gedeputeerde Staten in een rapportage aan de Provinciale Staten. Hoewel de problemen die ten grondslag lagen aan de boekingsstop zijn opgelost, is dat effect nog niet terug te zien in de cijfers.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Gedeputeerde Staten: ‘Boekingsstop Regiotaxi was effectief’ | TaxiPro
Regiotaxi Utrecht
Utrecht

Gedeputeerde Staten: ‘Boekingsstop Regiotaxi was effectief’

Regiotaxi Utrecht. Foto: ANP/Fotopersburo Dijkstra bv/Cor Salverius

De boekingsstop die vorig jaar september voor de Regiotaxi Utrecht is ingesteld, heeft effect gehad. Dat stelt het college van Gedeputeerde Staten in een rapportage aan de Provinciale Staten. Hoewel de problemen die ten grondslag lagen aan de boekingsstop zijn opgelost, is dat effect nog niet terug te zien in de cijfers.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.