Leerlingenvervoer
Noodmaatregel

Land van Cuijk laat leerlingen bewust te laat op school komen

Leerlingen worden in een taxibusje naar school gebracht. Foto ter illustratie. Foto: ANP/Arie Kievit

Vervoersbedrijf Van Dijk gaat in de gemeente Land van Cuijk bepaalde ochtendroutes in het leerlingenvervoer, tot aan de zomervakantie, structureel navolgend rijden. Door leerlingen op vaste momenten te laat op school te laten komen, hoopt het gemeentebestuur meer duidelijkheid en structuur creëren voor leerlingen, ouders en de scholen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Land van Cuijk laat leerlingen bewust te laat op school komen”

Stef Bouwhuis|15.02.24|13:09

Dit is een belachelijke oplossing.

Er zijn niet te weinig mensen, maar er is te weinig geld om bij uitval van ‘vaste’ chauffeurs duurdere tijdelijke krachten in te zetten!

Er zijn o.a. chauffeurs van straat taxi’s die als reserve op routes kunnen worden ingewerkt. Dat inwerken kost extra geld. Daarnaast wil een taxi ondernemer (ZZP) in dergelijke gevallen een aantrekkelijke beloning krijgen. Dar is nu niet het geval.

Het belang van de vervoerde wordt onvoldoende als prioriteit gezien.

Land van Cuijk laat leerlingen bewust te laat op school komen | TaxiPro
Leerlingenvervoer
Noodmaatregel

Land van Cuijk laat leerlingen bewust te laat op school komen

Leerlingen worden in een taxibusje naar school gebracht. Foto ter illustratie. Foto: ANP/Arie Kievit

Vervoersbedrijf Van Dijk gaat in de gemeente Land van Cuijk bepaalde ochtendroutes in het leerlingenvervoer, tot aan de zomervakantie, structureel navolgend rijden. Door leerlingen op vaste momenten te laat op school te laten komen, hoopt het gemeentebestuur meer duidelijkheid en structuur creëren voor leerlingen, ouders en de scholen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Land van Cuijk laat leerlingen bewust te laat op school komen”

Stef Bouwhuis|15.02.24|13:09

Dit is een belachelijke oplossing.

Er zijn niet te weinig mensen, maar er is te weinig geld om bij uitval van ‘vaste’ chauffeurs duurdere tijdelijke krachten in te zetten!

Er zijn o.a. chauffeurs van straat taxi’s die als reserve op routes kunnen worden ingewerkt. Dat inwerken kost extra geld. Daarnaast wil een taxi ondernemer (ZZP) in dergelijke gevallen een aantrekkelijke beloning krijgen. Dar is nu niet het geval.

Het belang van de vervoerde wordt onvoldoende als prioriteit gezien.