Regiotaxi Utrecht
Kort geding

Rechter: aanbesteding Regiotaxi Utrecht kan doorgaan zoals gepland

Regiotaxi Utrecht. Foto ter illustratie. Foto: ANP/Fotopersburo Dijkstra/Cor Salverius

De aanbesteding voor de Regiotaxi Utrecht kan doorgaan zoals gepland. Dat heeft de rechtbank Midden-Nederland donderdag beslist. Volgens de voorzieningenrechter weegt het voortzetten van de aanbesteding zwaarder dan het belang van de vervoerders die eind vorig jaar een kort geding aanspanden, nadat de voorlopige gunning werd ingetrokken na een fout in de beoordelingsprocedure.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Rechter: aanbesteding Regiotaxi Utrecht kan doorgaan zoals gepland | TaxiPro
Regiotaxi Utrecht
Kort geding

Rechter: aanbesteding Regiotaxi Utrecht kan doorgaan zoals gepland

Regiotaxi Utrecht. Foto ter illustratie. Foto: ANP/Fotopersburo Dijkstra/Cor Salverius

De aanbesteding voor de Regiotaxi Utrecht kan doorgaan zoals gepland. Dat heeft de rechtbank Midden-Nederland donderdag beslist. Volgens de voorzieningenrechter weegt het voortzetten van de aanbesteding zwaarder dan het belang van de vervoerders die eind vorig jaar een kort geding aanspanden, nadat de voorlopige gunning werd ingetrokken na een fout in de beoordelingsprocedure.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.