Leerlingenvervoer
"Geen verbetering"

Leerlingenvervoer Ridderkerk nog altijd zorgenkindje

Volgens de gemeente hebben de huidige problemen te maken met een chauffeurstekort bij de vervoerder. Foto: Shutterstock/Bricolage

Het gaat nog steeds niet goed met het leerlingenvervoer in Ridderkerk. Dat zei verantwoordelijk wethouder Edward Piena tijdens een commissievergadering van de gemeenteraad. Volgens Piena verloopt zo’n 10 procent van de ritten nog altijd niet naar wens. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Leerlingenvervoer Ridderkerk nog altijd zorgenkindje | TaxiPro
Leerlingenvervoer
"Geen verbetering"

Leerlingenvervoer Ridderkerk nog altijd zorgenkindje

Volgens de gemeente hebben de huidige problemen te maken met een chauffeurstekort bij de vervoerder. Foto: Shutterstock/Bricolage

Het gaat nog steeds niet goed met het leerlingenvervoer in Ridderkerk. Dat zei verantwoordelijk wethouder Edward Piena tijdens een commissievergadering van de gemeenteraad. Volgens Piena verloopt zo’n 10 procent van de ritten nog altijd niet naar wens. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.