Vrijwillige vervoersdienst AutoMaatje
Vrijwillige vervoersdienst

Enschede steggelt over financiering ANWB AutoMaatje

Vrijwillige vervoersdienst AutoMaatje. Foto ter illustratie. Foto: ANP/Roger Dohmen

ANWB AutoMaatje houdt de gemoederen in Enschede flink bezig. In december maakte het college van burgemeester en wethouders (B&W) bekend de subsidie per 1 juli te stoppen. Tijdens de gemeenteraadsvergadering van maandag hield verantwoordelijk wethouder Harmjan Vedder de deur echter op een kier, door in te stemmen met een gesprek over verdere financiering van de pilot. “Als AutoMaatje er straks niet meer is, vallen een hoop ouderen buiten de boot.”

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Enschede steggelt over financiering ANWB AutoMaatje | TaxiPro
Vrijwillige vervoersdienst AutoMaatje
Vrijwillige vervoersdienst

Enschede steggelt over financiering ANWB AutoMaatje

Vrijwillige vervoersdienst AutoMaatje. Foto ter illustratie. Foto: ANP/Roger Dohmen

ANWB AutoMaatje houdt de gemoederen in Enschede flink bezig. In december maakte het college van burgemeester en wethouders (B&W) bekend de subsidie per 1 juli te stoppen. Tijdens de gemeenteraadsvergadering van maandag hield verantwoordelijk wethouder Harmjan Vedder de deur echter op een kier, door in te stemmen met een gesprek over verdere financiering van de pilot. “Als AutoMaatje er straks niet meer is, vallen een hoop ouderen buiten de boot.”

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.