Stadhuis Rotterdam
Rotterdam

Doorlooptijd Wmo-aanvragen nog steeds te hoog: ‘Taai proces’

Het Rotterdamse stadhuis. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Xandra R

De doorlooptijd van Wmo-aanvragen, waar ook het collectief vraagafhankelijk vervoer onder valt, is nog steeds veel te hoog. Zo is er in februari een gemiddelde doorlooptijd van 85 dagen gemeten. Volgens wethouder Ronald Buijt (Zorg, Ouderen en Jeugdzorg) heeft dit te maken met een aanhoudend hoge instroom door onder andere vergrijzing.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Doorlooptijd Wmo-aanvragen nog steeds te hoog: ‘Taai proces’ | TaxiPro
Stadhuis Rotterdam
Rotterdam

Doorlooptijd Wmo-aanvragen nog steeds te hoog: ‘Taai proces’

Het Rotterdamse stadhuis. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Xandra R

De doorlooptijd van Wmo-aanvragen, waar ook het collectief vraagafhankelijk vervoer onder valt, is nog steeds veel te hoog. Zo is er in februari een gemiddelde doorlooptijd van 85 dagen gemeten. Volgens wethouder Ronald Buijt (Zorg, Ouderen en Jeugdzorg) heeft dit te maken met een aanhoudend hoge instroom door onder andere vergrijzing.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.