Schagen
Raadsvoorstel

Vergrijzing baart Schagen zorgen, werkgroep pleit voor beter vervoerssysteem

Foto ter illustratie. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Rene van den Berg

Als het aan een werkgroep vanuit de Schager gemeenteraad ligt, moet er zo snel mogelijk een goed werkend systeem voor het doelgroepenvervoer komen. Zo legt de alsmaar toenemende vergrijzing steeds meer druk op het ouderenbeleid en de zorgvraag. Ook zijn er in Schagen meerdere vrijwillige vervoerorganisaties actief die allemaal hun eigen regels, werkwijzen en prijzen hanteren. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vergrijzing baart Schagen zorgen, werkgroep pleit voor beter vervoerssysteem | TaxiPro
Schagen
Raadsvoorstel

Vergrijzing baart Schagen zorgen, werkgroep pleit voor beter vervoerssysteem

Foto ter illustratie. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Rene van den Berg

Als het aan een werkgroep vanuit de Schager gemeenteraad ligt, moet er zo snel mogelijk een goed werkend systeem voor het doelgroepenvervoer komen. Zo legt de alsmaar toenemende vergrijzing steeds meer druk op het ouderenbeleid en de zorgvraag. Ook zijn er in Schagen meerdere vrijwillige vervoerorganisaties actief die allemaal hun eigen regels, werkwijzen en prijzen hanteren. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.