taxichauffeur, taxi

Taxichauffeur maakt gewapende overvallers bang

DEN HELDER – Twee nog onbekende mannen hebben donderdagavond in Den Helder een taxichauffeur proberen te overvallen. Dat mislukte omdat de chauffeur dreigde zichzelf en de overvallers ’te pletter’ te rijden.

De overval gebeurde kort na negen uur (21.05). De twee waren bij het station ingestapt in de taxi en wilden zich naar een shoarmazaak laten vervoeren.

Vuurwapen

Onderweg trok een van de twee een vuurwapen (of iets dat hier sterk op leek) en bedreigde de chauffeur. De mannen wilden geld, maar de chauffeur was niet echt onder de indruk.

Hij reageerde door het gas in te drukken en te dreigen zichzelf en passagiers ‘te pletter’ te rijden. Toen de chauffeur de taxi weer stil had gezet, stapten de overvallers uit en zijn weggerend. Dit was in de Lorentzstraat.

Overvallers

De overvallers zijn twee Antilliaanse mannen. De ene is 30 tot 35 jaar oud, heeft een lengte van 1,80 meter en een fors postuur. Zijn haar droeg hij in dreads tot in zijn nek. Hij ging gekleed in donkere kleding.

De tweede overvaller is ook ongeveer 30 tot 35 jaar oud. Hij heeft een lengte van 1,60 meter en een normaal postuur. Ook hij droeg zijn haar in dreads. Er is niets buitgemaakt, niet geschoten en er is niemand gewond geraakt.

De politie heeft direct na de melding van de overval informatie via Twitter verspreid, in de hoop dat eventuele getuigen zich melden. Die worden verzocht contact op te nemen met de politie, via tel. 0900-8844.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Taxichauffeur maakt gewapende overvallers bang”

walter|02.02.11|04:17

een collega met ballen!!!!!!!!

Taxichauffeur maakt gewapende overvallers bang | TaxiPro
taxichauffeur, taxi

Taxichauffeur maakt gewapende overvallers bang

DEN HELDER – Twee nog onbekende mannen hebben donderdagavond in Den Helder een taxichauffeur proberen te overvallen. Dat mislukte omdat de chauffeur dreigde zichzelf en de overvallers ’te pletter’ te rijden.

De overval gebeurde kort na negen uur (21.05). De twee waren bij het station ingestapt in de taxi en wilden zich naar een shoarmazaak laten vervoeren.

Vuurwapen

Onderweg trok een van de twee een vuurwapen (of iets dat hier sterk op leek) en bedreigde de chauffeur. De mannen wilden geld, maar de chauffeur was niet echt onder de indruk.

Hij reageerde door het gas in te drukken en te dreigen zichzelf en passagiers ‘te pletter’ te rijden. Toen de chauffeur de taxi weer stil had gezet, stapten de overvallers uit en zijn weggerend. Dit was in de Lorentzstraat.

Overvallers

De overvallers zijn twee Antilliaanse mannen. De ene is 30 tot 35 jaar oud, heeft een lengte van 1,80 meter en een fors postuur. Zijn haar droeg hij in dreads tot in zijn nek. Hij ging gekleed in donkere kleding.

De tweede overvaller is ook ongeveer 30 tot 35 jaar oud. Hij heeft een lengte van 1,60 meter en een normaal postuur. Ook hij droeg zijn haar in dreads. Er is niets buitgemaakt, niet geschoten en er is niemand gewond geraakt.

De politie heeft direct na de melding van de overval informatie via Twitter verspreid, in de hoop dat eventuele getuigen zich melden. Die worden verzocht contact op te nemen met de politie, via tel. 0900-8844.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Taxichauffeur maakt gewapende overvallers bang”

walter|02.02.11|04:17

een collega met ballen!!!!!!!!