Werkmap Taxi, Douwstra, insteekmap

Douwstra verkoopt nu ook insteekmap voor Werkmap Taxi

VLEUTEN – Duco Douwstra verkoopt naast de goedkope Werkmap Taxi nu ook insteekmappen ervoor. Hij heeft er inmiddels 2500 van verkocht, naast de 35.000 Werkmappen Taxi.

“Vanaf 30 stuks kosten ze 5 euro per stuk inclusief btw en verzending. Bij minder dan 30 stuks 7,50 euro met een minimale afname van 2 of in combinatie met een werkmap”, vertelt Douwstra.

SDU

“Tot mijn stomme verbazing blijken er nog steeds mensen te zijn, die niet op de hoogte zijn van de gewijzigde situatie. Zij bestellen hun werkmap nog steeds bij de SDU voor ruim 31 euro”, zegt Douwstra.

De werkmappen taxi van Uitgeverij Douwstra mogen sinds 1 juli 2010 van de Inspectie Verkeer en Waterstaat door alle taxichauffeurs gebruikt worden voor registratie van de rij- en rusttijden. Hiermee is een einde gekomen aan de monopoliepositie van SDU.

De voormalige staatsdrukkerij verkocht de boekjes tot vorig jaar voor maar liefst ruim 44 euro. De werkmappen van Douwstra kosten, afhankelijk van het bestelde aantal, tussen de 3,85 en 7,50 euro inclusief btw en verzending.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Bart Pals

4 reacties op “Douwstra verkoopt nu ook insteekmap voor Werkmap Taxi”

Anne Ellen|24.02.11|12:28

naar aaanleiding van uw advertentie heb ik wel oren naar de
werkmappen en of insteekmappen
in iedergeval voor mijn collega’s ik kan ze wel verkopen bij mijn werkgever
Taxi dorenbos te Assen en Emmen onderdeel van DVG

Mark|24.02.11|20:18

Ik heb ook een luxe insteekmap, met de groene werkmap en het is echt een hele mooie werkmaphouder. En heel goedkoop ook nog, dat vieze ding van SDU koste 3 x zoveel en was na 1 jaar al kapot. Dank je wel Duco voor alles wat jij al bereikt hebt voor alle taxichauffeurs, lagere boetes, goedkope werkmappen, hopelijk komt Den Haag er ook tijdig achter dat de BCT een ramp zal worden, er is zelfs na 7 jaar voorbereiding nog niet eens een proefmodel .

D Yasar|20.08.11|19:13

ik had werkmap besteld, ik wil graag deze week in mijn adres. Ik had betaad en nog nieks gehoord. Kunt u deze week die bestelling door sturen want mijn houdige map deze week klaar.Met vriendelijke Groet.
D. Yasar

Lechuza|10.06.12|22:20

Que9 guapos todos, que9 orieinalgs a1y que9 bien posan y desfilan! Algunos ya tienen claredsimo que de mayores quieren ser astronautas bfalguien sabe si hay becas de los fondos mineros para la NASA???

Douwstra verkoopt nu ook insteekmap voor Werkmap Taxi | TaxiPro
Werkmap Taxi, Douwstra, insteekmap

Douwstra verkoopt nu ook insteekmap voor Werkmap Taxi

VLEUTEN – Duco Douwstra verkoopt naast de goedkope Werkmap Taxi nu ook insteekmappen ervoor. Hij heeft er inmiddels 2500 van verkocht, naast de 35.000 Werkmappen Taxi.

“Vanaf 30 stuks kosten ze 5 euro per stuk inclusief btw en verzending. Bij minder dan 30 stuks 7,50 euro met een minimale afname van 2 of in combinatie met een werkmap”, vertelt Douwstra.

SDU

“Tot mijn stomme verbazing blijken er nog steeds mensen te zijn, die niet op de hoogte zijn van de gewijzigde situatie. Zij bestellen hun werkmap nog steeds bij de SDU voor ruim 31 euro”, zegt Douwstra.

De werkmappen taxi van Uitgeverij Douwstra mogen sinds 1 juli 2010 van de Inspectie Verkeer en Waterstaat door alle taxichauffeurs gebruikt worden voor registratie van de rij- en rusttijden. Hiermee is een einde gekomen aan de monopoliepositie van SDU.

De voormalige staatsdrukkerij verkocht de boekjes tot vorig jaar voor maar liefst ruim 44 euro. De werkmappen van Douwstra kosten, afhankelijk van het bestelde aantal, tussen de 3,85 en 7,50 euro inclusief btw en verzending.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Bart Pals

4 reacties op “Douwstra verkoopt nu ook insteekmap voor Werkmap Taxi”

Anne Ellen|24.02.11|12:28

naar aaanleiding van uw advertentie heb ik wel oren naar de
werkmappen en of insteekmappen
in iedergeval voor mijn collega’s ik kan ze wel verkopen bij mijn werkgever
Taxi dorenbos te Assen en Emmen onderdeel van DVG

Mark|24.02.11|20:18

Ik heb ook een luxe insteekmap, met de groene werkmap en het is echt een hele mooie werkmaphouder. En heel goedkoop ook nog, dat vieze ding van SDU koste 3 x zoveel en was na 1 jaar al kapot. Dank je wel Duco voor alles wat jij al bereikt hebt voor alle taxichauffeurs, lagere boetes, goedkope werkmappen, hopelijk komt Den Haag er ook tijdig achter dat de BCT een ramp zal worden, er is zelfs na 7 jaar voorbereiding nog niet eens een proefmodel .

D Yasar|20.08.11|19:13

ik had werkmap besteld, ik wil graag deze week in mijn adres. Ik had betaad en nog nieks gehoord. Kunt u deze week die bestelling door sturen want mijn houdige map deze week klaar.Met vriendelijke Groet.
D. Yasar

Lechuza|10.06.12|22:20

Que9 guapos todos, que9 orieinalgs a1y que9 bien posan y desfilan! Algunos ya tienen claredsimo que de mayores quieren ser astronautas bfalguien sabe si hay becas de los fondos mineros para la NASA???