Ongeluk Maastricht

Drie gewonden bij botsing tussen taxi en auto

Foto: Toon de Munck

In Maastricht zijn bij een botsing tussen een taxi en een auto drie mensen gewond geraakt. Alles wijst er op dat de auto geen voorrang verleende, waarop de taxi hem niet meer kon ontwijken. De taxichauffeur en twee van de drie inzittenden van de personenauto werden naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk vond plaats op de kruising van de Adelbert van Scharnlaan en de Burgemeester Cortenstraat in de wijk Heer, zo meldt Gezien.nl. De taxi reed op de voorrangsweg maar volgens ooggetuigen verleende het andere voertuig geen voorrang. De taxi kon de overstekende auto niet ontwijken en reed op het voertuig in. Dat gebeurde met zo’n klap dat de auto met drie inzittenden op de kop belandde.

Gevaarlijke kruising

Vervolgens moesten alle hulpdiensten uitrukken om bijstand te verlenen. Een getuige wist te melden dat zowel de taxichauffeur als twee van de drie vrouwen in de andere auto vanwege hun verwondingen naar het ziekenhuis werden overgebracht. Wel waren de gewonden bij kennis. Naar verluidt vinden er op de als gevaarlijk te boek staande kruising vrij regelmatig ongevallen plaats.

Foto: Toon de Munck

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Drie gewonden bij botsing tussen taxi en auto | TaxiPro
Ongeluk Maastricht

Drie gewonden bij botsing tussen taxi en auto

Foto: Toon de Munck

In Maastricht zijn bij een botsing tussen een taxi en een auto drie mensen gewond geraakt. Alles wijst er op dat de auto geen voorrang verleende, waarop de taxi hem niet meer kon ontwijken. De taxichauffeur en twee van de drie inzittenden van de personenauto werden naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk vond plaats op de kruising van de Adelbert van Scharnlaan en de Burgemeester Cortenstraat in de wijk Heer, zo meldt Gezien.nl. De taxi reed op de voorrangsweg maar volgens ooggetuigen verleende het andere voertuig geen voorrang. De taxi kon de overstekende auto niet ontwijken en reed op het voertuig in. Dat gebeurde met zo’n klap dat de auto met drie inzittenden op de kop belandde.

Gevaarlijke kruising

Vervolgens moesten alle hulpdiensten uitrukken om bijstand te verlenen. Een getuige wist te melden dat zowel de taxichauffeur als twee van de drie vrouwen in de andere auto vanwege hun verwondingen naar het ziekenhuis werden overgebracht. Wel waren de gewonden bij kennis. Naar verluidt vinden er op de als gevaarlijk te boek staande kruising vrij regelmatig ongevallen plaats.

Foto: Toon de Munck

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.