Ambulance. Foto: iStock / Ignatiev
Aanrijding

Taxichauffeur naar ziekenhuis na botsing in Den Haag

Ambulance. Foto ter illustratie.Foto: iStock / Ignatiev

Een personenauto en een taxi zijn afgelopen weekend in Den Haag op elkaar gebotst. Het ongeluk vond plaats in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 augustus, op de Calandstraat in Den Haag. De taxichauffeur werd na controle door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Beide voertuigen kwamen met elkaar in botsing op de kruising met de 1e van der Kunstraat, meldt District8. Na de botsing schoot de taxi over de middenberm, waarna deze in tegenovergestelde richting tot stilstand kwam. Beide voertuigen zijn flink beschadigd.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.