Politie
Politie zoekt getuigen

Taxichauffeur beroofd onder bedreiging van vuurwapen in Vlissingen

Politie. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Dutchmen Photography

Een 39-jarige taxichauffeur is vorige week donderdag in Vlissingen door twee mannen beroofd. Onder bedreiging van een vuurwapen moest de Amsterdamse chauffeur zijn geld afstaan. De politie zoekt getuigen van de beroving, die net na 15.00 uur plaatsvond.

Rond 15.45 uur liep het slachtoffer het politiebureau van Vlissingen binnen. Volgens de politie was de 39-jarige Amsterdammer behoorlijk ontdaan. De taxichauffeur was in de Zeeuwse gemeente om een klant af te zetten vanuit de hoofdstad.

Na deze rit stapten bij de kruising Giesenburg-Hellenburg twee nieuwe klanten in, die hem vroegen naar de Valkenburg te rijden. Toen de taxi daar stopte, trok één van de mannen een vuurwapen, schrijft de politie op de eigen website. De chauffeur moest al zijn geld afstaan, waarna het tweetal uit de auto sprong en er met de buit vandoor ging.

Voortand

De taxichauffeur reed direct na de overval naar het politiebureau om aangifte te doen. Hoewel de politie meerdere eenheden inzette, zijn de verdachten nog niet gevonden. De politie is daarom op zoek naar getuigen. Het gaat volgens de politie om twee mannen tussen de 16 en 19 jaar oud met een donkere huidskleur. Ze droegen donkere kleding en een van hen mist een hoekje van zijn voortand. Getuigen kunnen zich melden via telefoonnummer telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxichauffeur beroofd onder bedreiging van vuurwapen in Vlissingen | TaxiPro
Politie
Politie zoekt getuigen

Taxichauffeur beroofd onder bedreiging van vuurwapen in Vlissingen

Politie. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Dutchmen Photography

Een 39-jarige taxichauffeur is vorige week donderdag in Vlissingen door twee mannen beroofd. Onder bedreiging van een vuurwapen moest de Amsterdamse chauffeur zijn geld afstaan. De politie zoekt getuigen van de beroving, die net na 15.00 uur plaatsvond.

Rond 15.45 uur liep het slachtoffer het politiebureau van Vlissingen binnen. Volgens de politie was de 39-jarige Amsterdammer behoorlijk ontdaan. De taxichauffeur was in de Zeeuwse gemeente om een klant af te zetten vanuit de hoofdstad.

Na deze rit stapten bij de kruising Giesenburg-Hellenburg twee nieuwe klanten in, die hem vroegen naar de Valkenburg te rijden. Toen de taxi daar stopte, trok één van de mannen een vuurwapen, schrijft de politie op de eigen website. De chauffeur moest al zijn geld afstaan, waarna het tweetal uit de auto sprong en er met de buit vandoor ging.

Voortand

De taxichauffeur reed direct na de overval naar het politiebureau om aangifte te doen. Hoewel de politie meerdere eenheden inzette, zijn de verdachten nog niet gevonden. De politie is daarom op zoek naar getuigen. Het gaat volgens de politie om twee mannen tussen de 16 en 19 jaar oud met een donkere huidskleur. Ze droegen donkere kleding en een van hen mist een hoekje van zijn voortand. Getuigen kunnen zich melden via telefoonnummer telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.