Groningen
Toegankelijkheid

Gronings college: ‘Wmo-taxi’s toegestaan op Grote Markt’

Volgens het Groningse college mogen Wmo-taxi's cliënten ophalen en afzetten op de Grote Markt. Foto: Shutterstock/GLF Media

Wmo-taxi’s mogen cliënten gewoon ophalen en afzetten op de Grote Markt in Groningen, ondanks de grootschalige herinrichting die daar momenteel plaatsvindt. Dat zegt het college van burgemeester en wethouders (B&W) in een reactie op schriftelijke vragen, die door het CDA zijn ingediend. De Grote Markt zou volgens het CDA minder toegankelijk zijn geworden voor mensen met een mobiliteitsbeperking. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Gronings college: ‘Wmo-taxi’s toegestaan op Grote Markt’ | TaxiPro
Groningen
Toegankelijkheid

Gronings college: ‘Wmo-taxi’s toegestaan op Grote Markt’

Volgens het Groningse college mogen Wmo-taxi's cliënten ophalen en afzetten op de Grote Markt. Foto: Shutterstock/GLF Media

Wmo-taxi’s mogen cliënten gewoon ophalen en afzetten op de Grote Markt in Groningen, ondanks de grootschalige herinrichting die daar momenteel plaatsvindt. Dat zegt het college van burgemeester en wethouders (B&W) in een reactie op schriftelijke vragen, die door het CDA zijn ingediend. De Grote Markt zou volgens het CDA minder toegankelijk zijn geworden voor mensen met een mobiliteitsbeperking. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.