Groningen
Toegankelijkheid

Gronings college: ‘Wmo-taxi’s toegestaan op Grote Markt’

Volgens het Groningse college mogen Wmo-taxi's cliënten ophalen en afzetten op de Grote Markt. Foto: Shutterstock/GLF Media

Wmo-taxi’s mogen cliënten gewoon ophalen en afzetten op de Grote Markt in Groningen, ondanks de grootschalige herinrichting die daar momenteel plaatsvindt. Dat zegt het college van burgemeester en wethouders (B&W) in een reactie op schriftelijke vragen, die door het CDA zijn ingediend. De Grote Markt zou volgens het CDA minder toegankelijk zijn geworden voor mensen met een mobiliteitsbeperking. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gronings college: ‘Wmo-taxi’s toegestaan op Grote Markt’ | TaxiPro
Groningen
Toegankelijkheid

Gronings college: ‘Wmo-taxi’s toegestaan op Grote Markt’

Volgens het Groningse college mogen Wmo-taxi's cliënten ophalen en afzetten op de Grote Markt. Foto: Shutterstock/GLF Media

Wmo-taxi’s mogen cliënten gewoon ophalen en afzetten op de Grote Markt in Groningen, ondanks de grootschalige herinrichting die daar momenteel plaatsvindt. Dat zegt het college van burgemeester en wethouders (B&W) in een reactie op schriftelijke vragen, die door het CDA zijn ingediend. De Grote Markt zou volgens het CDA minder toegankelijk zijn geworden voor mensen met een mobiliteitsbeperking. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.