Taxibus van Connexxion
Leerlingenvervoer

Breda overweegt tijdelijk andere vervoerder na gemiste deadline Connexxion

Taxibus van Connexxion. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Venema Media

Chauffeurs die normaal gesproken worden ingezet voor Wmo-vervoer, moeten het leerlingenvervoer in Breda uit de brand helpen. Dat is een van de maatregelen die de gemeente neemt om de huidige problemen op te lossen. Werkt deze maatregel niet, dan overweegt het college op zoek te gaan naar een andere vervoerder die een deel van de werkzaamheden tijdelijk overneemt.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Breda overweegt tijdelijk andere vervoerder na gemiste deadline Connexxion | TaxiPro
Taxibus van Connexxion
Leerlingenvervoer

Breda overweegt tijdelijk andere vervoerder na gemiste deadline Connexxion

Taxibus van Connexxion. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Venema Media

Chauffeurs die normaal gesproken worden ingezet voor Wmo-vervoer, moeten het leerlingenvervoer in Breda uit de brand helpen. Dat is een van de maatregelen die de gemeente neemt om de huidige problemen op te lossen. Werkt deze maatregel niet, dan overweegt het college op zoek te gaan naar een andere vervoerder die een deel van de werkzaamheden tijdelijk overneemt.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.