Willemsen de Koning
Willemsen- de Koning

Start leerlingenvervoer Apeldoorn beter verlopen dan voorgaande jaren

Willemsen- de Koning is in Apeldoorn verantwoordelijk voor de uitvoering van het leerlingenvervoer. Foto: TaxiPro/Vincent Krabbedam

Het leerlingenvervoer in de gemeente Apeldoorn kende dit jaar een betere start van het schooljaar dan voorgaande jaren. Volgens het college van burgemeester en wethouders (B&W) worden er geen lusroutes meer gereden en kende de maanden augustus en september een klachtenpercentage van 0,13 procent, terwijl de norm op 0,2 procent ligt.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Start leerlingenvervoer Apeldoorn beter verlopen dan voorgaande jaren | TaxiPro
Willemsen de Koning
Willemsen- de Koning

Start leerlingenvervoer Apeldoorn beter verlopen dan voorgaande jaren

Taxibusje van Willemsen de Koning. Foto ter illustratie. Foto: TaxiPro/Vincent Krabbedam

Het leerlingenvervoer in de gemeente Apeldoorn kende dit jaar een betere start van het schooljaar dan voorgaande jaren. Volgens het college van burgemeester en wethouders (B&W) worden er geen lusroutes meer gereden en kende de maanden augustus en september een klachtenpercentage van 0,13 procent, terwijl de norm op 0,2 procent ligt.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.