politie, agenten

Beelden van getuigen overval op taxi bij Bureau Flevoland

EMMELOORD – Donderdagavond 13 oktober worden in de uitzending van Bureau Flevoland van de RTV Omroep Flevoland, beelden getoond van drie mogelijke getuigen van een overval op een taxichauffeur in Emmeloord. Het drietal, twee vrouwen en een man, is vastgelegd op beeld van de beveiligingscamera’s van winkelcentrum Urkerhard op zondag 21 augustus.

Een taxichauffeur kreeg een ritmelding van Urk naar Emmeloord. Daar pikte de taxi twee klanten op die naar de omgeving van het Pallasstraat wilden.

Taxichauffeur

Eenmaal op de bewuste locatie werd de taxichauffeur bedreigd met een vuurwapen en beroofd. Het rechercheteam vond camerabeelden van de bewuste nacht waarop twee vrouwen en een man te zien zijn. Het onderzoeksteam wil graag met deze mensen in contact komen omdat ze de daders mogelijk hebben gezien voorafgaande aan de taxirit.

Bureau Flevoland wordt uitgezonden na het Nieuws om 17.45 uur bij de RTV Omroep Flevoland en ieder uur herhaald.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.