taxibord, daklicht, België

Bejaarde taxichauffeur in Antwerpen neergestoken

Een 76-jarige taxichauffeur is in de nacht van woensdag op donderdag in Antwerpen levensgevaarlijk gewond geraakt door een messteek, zo meldt de politie in Antwerpen. Inmiddels is de man buiten levensgevaar. De daders zijn nog spoorloos.

De steekpartij gebeurde nadat twee klanten hadden geprobeerd om de taxichauffeur te beroven. De chauffeur had de passagiers had opgepikt op de Groenmarkt, toen ze hem nog voor de eindbestemming dwongen te stoppen. Er zou nog een derde passagier instappen. Tijdens het wachten haalden beide mannen een mes tevoorschijn. Ze bedreigden de chauffeur en vroegen om geld. Toen er in de ogen van de overvallers niet snel genoeg geld verscheen, werd een van hen nerveus en stak de chauffeur in de buik.

Op de vlucht

De overvallers sloegen op de vlucht. Het slachtoffer werd met levensgevaarlijke verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis. Na behandeling is zijn toestand stabiel. Hij verkeert niet meer in levensgevaar.

De politie is nog op zoek naar de daders. Ze maken daarbij gebruik van de beelden van bewakingscamera’s en de resultaten van een sporenonderzoek in de taxi.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Yvonne Ton

1 reactie op “Bejaarde taxichauffeur in Antwerpen neergestoken”

Henk Mullem|01.06.13|15:03

Wanneer gaat men eindelijk in straat taxi land het amerikaanse of engelse voorbeeld volgen van een gescheiden chauffeurs compartiment?meer veiligheid voor de chauffeur,nog steeds contact met de klant nog steeds de mogelijkheid
om behulpzaam te zijn met bagage etc,maar vooral geen nare verassingen tijdens de rit,en de mogelijkheid,bij narigheid alarm te slaan en naar hulp toe te rijden collega,s of een politie post.absoluut niet klant onvriendelijk,alleen even wennen.gr Henk van Mullem

Bejaarde taxichauffeur in Antwerpen neergestoken | TaxiPro
taxibord, daklicht, België

Bejaarde taxichauffeur in Antwerpen neergestoken

Een 76-jarige taxichauffeur is in de nacht van woensdag op donderdag in Antwerpen levensgevaarlijk gewond geraakt door een messteek, zo meldt de politie in Antwerpen. Inmiddels is de man buiten levensgevaar. De daders zijn nog spoorloos.

De steekpartij gebeurde nadat twee klanten hadden geprobeerd om de taxichauffeur te beroven. De chauffeur had de passagiers had opgepikt op de Groenmarkt, toen ze hem nog voor de eindbestemming dwongen te stoppen. Er zou nog een derde passagier instappen. Tijdens het wachten haalden beide mannen een mes tevoorschijn. Ze bedreigden de chauffeur en vroegen om geld. Toen er in de ogen van de overvallers niet snel genoeg geld verscheen, werd een van hen nerveus en stak de chauffeur in de buik.

Op de vlucht

De overvallers sloegen op de vlucht. Het slachtoffer werd met levensgevaarlijke verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis. Na behandeling is zijn toestand stabiel. Hij verkeert niet meer in levensgevaar.

De politie is nog op zoek naar de daders. Ze maken daarbij gebruik van de beelden van bewakingscamera’s en de resultaten van een sporenonderzoek in de taxi.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Yvonne Ton

1 reactie op “Bejaarde taxichauffeur in Antwerpen neergestoken”

Henk Mullem|01.06.13|15:03

Wanneer gaat men eindelijk in straat taxi land het amerikaanse of engelse voorbeeld volgen van een gescheiden chauffeurs compartiment?meer veiligheid voor de chauffeur,nog steeds contact met de klant nog steeds de mogelijkheid
om behulpzaam te zijn met bagage etc,maar vooral geen nare verassingen tijdens de rit,en de mogelijkheid,bij narigheid alarm te slaan en naar hulp toe te rijden collega,s of een politie post.absoluut niet klant onvriendelijk,alleen even wennen.gr Henk van Mullem