politie, arrestatie

Politie pakt snorder in Beetsterzwaag

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een snorder aangehouden in Beetsterzwaag. De 51-jarige inwoner van Drachtstercompagnie wordt verdacht van het vervoeren van personen tegen betaling, terwijl hij niet in het bezit is van een vergunning daarvoor.

In het weekend maken veel stappers gebruik van taxi’s om in het uitgaanscentrum van Drachten te komen en om vervolgens weer naar huis te gaan. De afgelopen jaren zijn in en rondom Drachten diverse snorders actief. Deze aanbieders van personenvervoer zonder vereiste vergunning zijn de legale taxibranche dan ook een doorn in het oog.

Snorder

Reden voor de politie om tegen deze snorders op te treden. In de nacht van zaterdag op zondag kregen agenten signalen dat de 51-jarige man weer als snorder actief was. Uiteindelijk werd de man betrapt toen hij een aantal mensen naar hun bestemming in Beetsterzwaag bracht.

Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar werd tegen hem proces-verbaal opgemaakt. In de loop van de nacht mocht de man weer het bureau verlaten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Politie pakt snorder in Beetsterzwaag”

Rodney Barten|27.10.14|15:53

Goed gedaan, jammer dat dit maar zo weinig gebeurt.

.|27.10.14|19:33

Inderdaad jammer.

In Amsterdam staan de snorders en ronselaars gewoon naast de politie en handhavers. Geen strobreed in de weg gelegd. Ondertussen lopen handhavers taxi’s te controleren of ze de verplichte bon wel uitreiken.

Politie pakt snorder in Beetsterzwaag | TaxiPro
politie, arrestatie

Politie pakt snorder in Beetsterzwaag

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een snorder aangehouden in Beetsterzwaag. De 51-jarige inwoner van Drachtstercompagnie wordt verdacht van het vervoeren van personen tegen betaling, terwijl hij niet in het bezit is van een vergunning daarvoor.

In het weekend maken veel stappers gebruik van taxi’s om in het uitgaanscentrum van Drachten te komen en om vervolgens weer naar huis te gaan. De afgelopen jaren zijn in en rondom Drachten diverse snorders actief. Deze aanbieders van personenvervoer zonder vereiste vergunning zijn de legale taxibranche dan ook een doorn in het oog.

Snorder

Reden voor de politie om tegen deze snorders op te treden. In de nacht van zaterdag op zondag kregen agenten signalen dat de 51-jarige man weer als snorder actief was. Uiteindelijk werd de man betrapt toen hij een aantal mensen naar hun bestemming in Beetsterzwaag bracht.

Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar werd tegen hem proces-verbaal opgemaakt. In de loop van de nacht mocht de man weer het bureau verlaten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Politie pakt snorder in Beetsterzwaag”

Rodney Barten|27.10.14|15:53

Goed gedaan, jammer dat dit maar zo weinig gebeurt.

.|27.10.14|19:33

Inderdaad jammer.

In Amsterdam staan de snorders en ronselaars gewoon naast de politie en handhavers. Geen strobreed in de weg gelegd. Ondertussen lopen handhavers taxi’s te controleren of ze de verplichte bon wel uitreiken.