Politie-auto

Flinke hoeveelheid harddrugs in taxi

De onbekende man kon daardoor overgedragen worden aan de politie. Foto ter illustratie. Foto: politie.nl

De politie heeft in Breukelen in een taxi een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Daarnaast bleken de vier inzittenden van de taxi ieder een gebruikershoeveelheid softdrugs op zak te hebben.

De taxi werd vorige week op de A2 ter hoogte van Breukelen aan de kant gezet door surveillerende agenten. Op dat moment draaide de kwestie nog niet om drugs. Het viel de agenten namelijk op dat zowel de chauffeur als de bijrijder geen gordel droegen. De chauffeur kreeg daarom een volgteken. Op een nabijgelegen carpoolplaats werden de auto en de inzittenden aan een nadere controle onderworpen.

Drugs bij reservewiel

Die actie viel dus in het nadeel van die inzittenden uit. De vier mannen uit Amsterdam, in de leeftijd van 21 tot 26 jaar, bleken elk een gebruikershoeveelheid softdrugs op zak te hebben. Vervolgens werd de taxi zelf nader geïnspecteerd. Bij het reservewiel wed een aanzienlijke hoeveelheid aangetroffen van wat vermoedelijk harddrugs zijn.

Onderzoek moet uitwijzen of dit echt het geval is. Maar het heeft er wel alle schijn van, want de stof werd in beslag genomen. Datzelfde lot was de taxi beschoren. De chauffeur en zijn passagiers zijn verhoord en er wordt verder onderzoek ingesteld naar de verdachten en de drugs die aan boord van de taxi zijn aangetroffen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

1 reactie op “Flinke hoeveelheid harddrugs in taxi”

Paul Dijkhuizen|02.11.17|15:45

Of; Drugscriminelen aangehouden die zich vermomd hadden als taxi… De drugscriminelen werden vorige week op de A2 ter hoogte van Breukelen een de kant gezet door Surveillerende agenten…

Flinke hoeveelheid harddrugs in taxi | TaxiPro
Politie-auto

Flinke hoeveelheid harddrugs in taxi

De onbekende man kon daardoor overgedragen worden aan de politie. Foto ter illustratie. Foto: politie.nl

De politie heeft in Breukelen in een taxi een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Daarnaast bleken de vier inzittenden van de taxi ieder een gebruikershoeveelheid softdrugs op zak te hebben.

De taxi werd vorige week op de A2 ter hoogte van Breukelen aan de kant gezet door surveillerende agenten. Op dat moment draaide de kwestie nog niet om drugs. Het viel de agenten namelijk op dat zowel de chauffeur als de bijrijder geen gordel droegen. De chauffeur kreeg daarom een volgteken. Op een nabijgelegen carpoolplaats werden de auto en de inzittenden aan een nadere controle onderworpen.

Drugs bij reservewiel

Die actie viel dus in het nadeel van die inzittenden uit. De vier mannen uit Amsterdam, in de leeftijd van 21 tot 26 jaar, bleken elk een gebruikershoeveelheid softdrugs op zak te hebben. Vervolgens werd de taxi zelf nader geïnspecteerd. Bij het reservewiel wed een aanzienlijke hoeveelheid aangetroffen van wat vermoedelijk harddrugs zijn.

Onderzoek moet uitwijzen of dit echt het geval is. Maar het heeft er wel alle schijn van, want de stof werd in beslag genomen. Datzelfde lot was de taxi beschoren. De chauffeur en zijn passagiers zijn verhoord en er wordt verder onderzoek ingesteld naar de verdachten en de drugs die aan boord van de taxi zijn aangetroffen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

1 reactie op “Flinke hoeveelheid harddrugs in taxi”

Paul Dijkhuizen|02.11.17|15:45

Of; Drugscriminelen aangehouden die zich vermomd hadden als taxi… De drugscriminelen werden vorige week op de A2 ter hoogte van Breukelen een de kant gezet door Surveillerende agenten…