Daklicht
Evenementen

Voorlopig geen apart festivalkeurmerk voor Tilburgse taxi’s

Daklicht. Foto ter illustratie. Shutterstock/ESB Professional

Het Tilburgse college van burgemeester en wethouders (B&W) is ‘niet zonder meer bereid’ om het zogenoemde festivalkeurmerk voor taxi’s aan het al bestaande taxikeurmerk toe te voegen. Dat laat de stadsregering weten in een reactie op schriftelijke vragen, die door PvdA-raadslid Aziza Aboulkacem-Jardaoui zijn ingediend. Volgens het college voldoet het taxikeurmerkcertificaat al aan vele voorwaarden.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Voorlopig geen apart festivalkeurmerk voor Tilburgse taxi’s | TaxiPro
Daklicht
Evenementen

Voorlopig geen apart festivalkeurmerk voor Tilburgse taxi’s

Daklicht. Foto ter illustratie. Shutterstock/ESB Professional

Het Tilburgse college van burgemeester en wethouders (B&W) is ‘niet zonder meer bereid’ om het zogenoemde festivalkeurmerk voor taxi’s aan het al bestaande taxikeurmerk toe te voegen. Dat laat de stadsregering weten in een reactie op schriftelijke vragen, die door PvdA-raadslid Aziza Aboulkacem-Jardaoui zijn ingediend. Volgens het college voldoet het taxikeurmerkcertificaat al aan vele voorwaarden.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.