Bedrijfsbus beland op de kant bij botsing met taxibus
Aanrijding

Bedrijfsbus op z’n kant na botsing met taxibus in Silvolde

Bedrijfsbus beland op de kant bij botsing met taxibus. Foto: News United/112 Achterhoek-nieuws

Op de kruising Lichtenberg met de Oude Dinxperloseweg is woensdagmiddag een taxibus in botsing gekomen met een bedrijfsbus. Een van de voertuigen kwam daarbij op z’n zijkant terecht. Er zijn geen gewonden gevallen.

De bedrijfsbus wilde vanuit Lichtenberg de Oude Dinxperloseweg oprijden en zag daarbij de taxibus op de Oude Dinxperloseweg over het hoofd, waardoor een aanrijding ontstond. Door de klap kwam de bedrijfsbus op de kant tot stilstand.

Beide bestuurders zijn door ambulance personeel gecontroleerd. Uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. De kruising werd na het ongeluk in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Een bergingsbedrijf moest de twee bedrijfsbussen afslepen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , ,

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Bedrijfsbus op z’n kant na botsing met taxibus in Silvolde | TaxiPro
Bedrijfsbus beland op de kant bij botsing met taxibus
Aanrijding

Bedrijfsbus op z’n kant na botsing met taxibus in Silvolde

Bedrijfsbus beland op de kant bij botsing met taxibus. Foto: News United/112 Achterhoek-nieuws

Op de kruising Lichtenberg met de Oude Dinxperloseweg is woensdagmiddag een taxibus in botsing gekomen met een bedrijfsbus. Een van de voertuigen kwam daarbij op z’n zijkant terecht. Er zijn geen gewonden gevallen.

De bedrijfsbus wilde vanuit Lichtenberg de Oude Dinxperloseweg oprijden en zag daarbij de taxibus op de Oude Dinxperloseweg over het hoofd, waardoor een aanrijding ontstond. Door de klap kwam de bedrijfsbus op de kant tot stilstand.

Beide bestuurders zijn door ambulance personeel gecontroleerd. Uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. De kruising werd na het ongeluk in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Een bergingsbedrijf moest de twee bedrijfsbussen afslepen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , ,

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.