Shell
"Exclusieve voordelen"

Sneleentaxi start samenwerking met Shell

Het logo van Shell. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/MDart10

Sneleentaxi is een samenwerking gestart met Shell. Dat laat het boekingsplatform weten op de eigen website. Volgens Sven Braam, algemeen directeur van sneleentaxi, biedt de samenwerking een aantal exclusieve voordelen voor aangesloten taxichauffeurs, waaronder kortingen op elektrisch laden en snelladen.

Via een speciale versie van de Shell Fleet App kunnen chauffeurs één tot tien passen bestellen. “Daarmee profiteren ze direct van hun partnerschap met Sneleentaxi”, zo stelt het boekingsplatform. Braam is dan ook in z’n nopjes met de deal. “We zijn verheugd dat we chauffeurs nu ook exclusieve voordelen via Shell kunnen aanbieden. Hierdoor kunnen we chauffeurs op een gemakkelijke en voordelige manier helpen als hun accu of tank bijna leeg is.”, zegt hij daarover.

Het Shell Recharge-netwerk bestaat in Nederland inmiddels uit honderden aanbieders van elektrisch laden en ruim vijfhonderd snelladers. Dit aanbod groeit elke dag, zo stelt het boekingsplatform. Chauffeurs kunnen bij deze snelladers na twintig minuten weer de weg op.

Grenzen verleggen

“Sneleentaxi ondersteunt deze initiatieven vol enthousiasme”, aldus Braam. “We zijn blij hier nu deel van uit te maken. Wij merken namelijk dat het aantal elektrische taxi’s nog achterblijft bij de vraag. Door het ruime aanbod van Shell wordt het voor chauffeurs makkelijker om over te stappen op een elektrische auto”, zo luidt de verwachting van de Sneleentaxi-directeur.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Sneleentaxi start samenwerking met Shell | TaxiPro
Shell
"Exclusieve voordelen"

Sneleentaxi start samenwerking met Shell

Het logo van Shell. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/MDart10

Sneleentaxi is een samenwerking gestart met Shell. Dat laat het boekingsplatform weten op de eigen website. Volgens Sven Braam, algemeen directeur van sneleentaxi, biedt de samenwerking een aantal exclusieve voordelen voor aangesloten taxichauffeurs, waaronder kortingen op elektrisch laden en snelladen.

Via een speciale versie van de Shell Fleet App kunnen chauffeurs één tot tien passen bestellen. “Daarmee profiteren ze direct van hun partnerschap met Sneleentaxi”, zo stelt het boekingsplatform. Braam is dan ook in z’n nopjes met de deal. “We zijn verheugd dat we chauffeurs nu ook exclusieve voordelen via Shell kunnen aanbieden. Hierdoor kunnen we chauffeurs op een gemakkelijke en voordelige manier helpen als hun accu of tank bijna leeg is.”, zegt hij daarover.

Het Shell Recharge-netwerk bestaat in Nederland inmiddels uit honderden aanbieders van elektrisch laden en ruim vijfhonderd snelladers. Dit aanbod groeit elke dag, zo stelt het boekingsplatform. Chauffeurs kunnen bij deze snelladers na twintig minuten weer de weg op.

Grenzen verleggen

“Sneleentaxi ondersteunt deze initiatieven vol enthousiasme”, aldus Braam. “We zijn blij hier nu deel van uit te maken. Wij merken namelijk dat het aantal elektrische taxi’s nog achterblijft bij de vraag. Door het ruime aanbod van Shell wordt het voor chauffeurs makkelijker om over te stappen op een elektrische auto”, zo luidt de verwachting van de Sneleentaxi-directeur.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.