FNV Zorgvervoer & Taxi
Ledenraadpleging

FNV-leden massaal voorstander van nieuwe pensioenregeling

Een taxi met een FNV-vlag op het dak. Foto: ProMedia/Olivier Smits

Een ruime meerderheid van de FNV-leden die werkzaam zijn in de vervoerssector, is voorstander van de nieuwe pensioenregeling. Dat blijkt uit cijfers die de vakbond zelf heeft gepubliceerd. Maar liefst 92,9 procent van FNV Zorgvervoer & Taxi is vóór een nieuwe pensioenregeling. Slechts 7,1 procent stemde tegen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

FNV-leden massaal voorstander van nieuwe pensioenregeling | TaxiPro
FNV Zorgvervoer & Taxi
Ledenraadpleging

FNV-leden massaal voorstander van nieuwe pensioenregeling

Een taxi met een FNV-vlag op het dak. Foto: ProMedia/Olivier Smits

Een ruime meerderheid van de FNV-leden die werkzaam zijn in de vervoerssector, is voorstander van de nieuwe pensioenregeling. Dat blijkt uit cijfers die de vakbond zelf heeft gepubliceerd. Maar liefst 92,9 procent van FNV Zorgvervoer & Taxi is vóór een nieuwe pensioenregeling. Slechts 7,1 procent stemde tegen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.