Haagse taxichauffeur raakt zwaar gewond bij beroving

Gepubliceerd op 17-01-2011 om 09:49
ambulance, spoedgeval, ziekenhuis

DEN HAAG – Een Haagse taxichauffeur is zaterdagochtend zwaar gewond in het ziekenhuis beland na een schermutseling met twee overvallers. Dat meldt de politie Haaglanden.

De taxichauffeur bracht de mannen rond 6:45 uur naar de Marktweg. In plaats van dat de taxichauffeur geld kreeg voor de rit werd hij beroofd.

Taxichauffeur

Er ontstond een schermutseling waarna de mannen vluchtten in onbekende richting. De taxichauffeur raakte zwaar gewond en werd opgenomen in een ziekenhuis.

Vlak voor de beroving liep een groep jongens voorbij de taxi. Ook twee automobilisten, een bestuurder van een witte bestelbus en een bestuurder van een donkere personenauto, reden in de omgeving van de taxi toen deze stilstond op de Marktweg.

Politie

De groep jongens en de bestuurders van de auto’s worden uitdrukkelijk gevraagd zich bij de recherche van bureau De Heemstraat te melden voor een getuigenverklaring.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau De Heemstraat via 0900-8844.

Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Reageer ook

Nog maximaal tekens.

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Meer nieuws

Gratis nieuwsbrief

Partners

Taxi cao-vragen?

Mag ik zelf het rooster aanpassen?
Nee, dat moet altijd in overleg gebeuren. De verantwoordelijkheid ligt bij je werkgever. Die maakt het rooster en stemt dat met jou af.
powered by AxiTaxi

Poll

In mijn regio zijn veel illegale snorders actief.

Facebook

Twitter

1.674 followers
Volg ons op Twitter