Taxiwerq, leerlingenvervoer

Leerlingen- en jeugdhulpvervoer Midden-Holland voorlopig gegund

Foto aangeleverd door Taxiwerq

Het leerlingen- en jeugdhulpvervoer in de regio Midden-Holland is voorlopig gegund aan Connexxion. De komende twee weken kan er nog bezwaar tegen dit besluit worden aangetekend. 

De opdracht betreft het vervoer van zo’n zeshonderd leerlingen uit de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Krimpenerwaard, Gouda, Waddinxveen en Zuidplas. Bij definitieve gunning zal het vervoer vanaf 1 augustus voor drie tot zeven jaar in handen komen van Connexxion Taxi Services, onderdeel van Transdev Nederland.

De voorlopige gunning is gebaseerd op een vaste prijs en een reeks kwaliteitseisen waaronder duurzaamheid, de implementatiewijze, de kwaliteit van de uitvoering, de beoogde communicatie met cliënten en de behandeling van eventuele klachten.

Volledig zero-emissie

Lucien Brouwers, directeur Transport on Demand bij Transdev Nederland, stelt verheugd te zijn met de voorlopige gunning. “Bij definitieve gunning gaan we dit vervoer volledig zero-emissie met onze eigen operatie uitvoeren. Hiervoor schaffen we ruim honderd elektrische voertuigen aan. Het is mooi dat wij zo een bijdrage kunnen leveren aan de mobiliteit en duurzaamheid van de regio Midden-Holland.” 

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Leerlingen- en jeugdhulpvervoer Midden-Holland voorlopig gegund | TaxiPro